H3ron
80+
- Reaction score
- 32
iade edip bunu al12.5 a B850 sini almış olmak biraz üzüyor işte görünce![]()
iade edip bunu al12.5 a B850 sini almış olmak biraz üzüyor işte görünce![]()
dediğim gibi 3-4 civarı düşer ise çok iyi olur 1080p için daha yükseğine gerek yok gayet yeterli.He tamam yeni gördüm eyvallah hocam. Değer mi bu sisteme 1080p için yoksa yüksek sistemlere mi bakayım
Geçti artık annem almıştı ikna edemem o şekilde zaten kasa vs de beyaz ICE versiyonunu almıştım şuan evde olmadığım için iadeye de kargoya veremem zaten sağlık olsun diyelim pişman etmez zateniade edip bunu al
o zaman üzülmeye gerek yok hocam. sıkma canını. setup beyazsa böyle şeyleri görmezden geleceksinGeçti artık annem almıştı ikna edemem o şekilde zaten kasa vs de beyaz ICE versiyonunu almıştım şuan evde olmadığım için iadeye de kargoya veremem zaten sağlık olsun diyelim pişman etmez zaten
Kasım da hocam yıl sonu geldiği için çoğu firma stok devirdaimi sağlamak adına güzel indirimler yapıyor. Kasım da black friday yani kara cuma diye bir kampanya ile neredeyse tüm firmalar (hepsi gerçekçi indirimler değil) güzel indirim yapıyor ürünlere.Hocam sürekli kasım indirimi kasım indirimi dedikleri olay ne sistem almak için kasımı beklemek mantıklı mı?
Yarı beyaz yavaş yavaş çeviriyorum, ssd çok bozuyor işi sanırım garantisinden vazgeçeceğim ama beyaz sistem masraflı maalesefo zaman üzülmeye gerek yok hocam. sıkma canını. setup beyazsa böyle şeyleri görmezden geleceksin
sırf o yüzden siyah topladım. ben de beyaz istiyordum. sonradan şunu da göz önünde bulundurmak mantıklı geldi. full beyaz olunca rgb leri çok iyi yansıtmıyor. siyah kasa rgb konusunda çok daha tatlı.Yarı beyaz yavaş yavaş çeviriyorum, ssd çok bozuyor işi sanırım garantisinden vazgeçeceğim ama beyaz sistem masraflı maalesef
Evet ama aşırı rgb hastalığım yok sade olması daha güzel geliyor bunu da beyaz daha iyi başarıyor zaten yavaş yavaş beyaza çevirdiğim için çok yüklenmiyor beyaz parça almış olmak bana şuandasırf o yüzden siyah topladım. ben de beyaz istiyordum. sonradan şunu da göz önünde bulundurmak mantıklı geldi. full beyaz olunca rgb leri çok iyi yansıtmıyor. siyah kasa rgb konusunda çok daha tatlı.
beyaz monitor isini nasil cozuyorsunuz hocamEvet ama aşırı rgb hastalığım yok sade olması daha güzel geliyor bunu da beyaz daha iyi başarıyor zaten yavaş yavaş beyaza çevirdiğim için çok yüklenmiyor beyaz parça almış olmak bana şuanda
O kart özelinde degil fakat genel olarak 5080 alınmaz bana göre. 5070 ti dan sadece %10 daha performanslı bi kart. 5070 ti, 5070 ten %20-30 arası daha performanslı arada ki fiyat farkı 10 bin. 5080, 5070 ti dan %10 daha performanslı aradaki fiyat farkı 20 bin. Bütçe varsa 5090 alınması tarafındayım, o kadar yoksa da 5070 ti al geç derim.https://www.incehesap.com/gainward-...-gddr7-256bit-gaming-ekran-karti-fiyati-81731 beyler bu alınır ? kart çok çirkin yav