Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

iade edip bunu al
Geçti artık annem almıştı ikna edemem o şekilde zaten kasa vs de beyaz ICE versiyonunu almıştım şuan evde olmadığım için iadeye de kargoya veremem zaten sağlık olsun diyelim pişman etmez zaten

Geçti artık annem almıştı ikna edemem o şekilde zaten kasa vs de beyaz ICE versiyonunu almıştım şuan evde olmadığım için iadeye de kargoya veremem zaten sağlık olsun diyelim pişman etmez zaten
o zaman üzülmeye gerek yok hocam. sıkma canını. setup beyazsa böyle şeyleri görmezden geleceksin

Hocam sürekli kasım indirimi kasım indirimi dedikleri olay ne sistem almak için kasımı beklemek mantıklı mı?
Kasım da hocam yıl sonu geldiği için çoğu firma stok devirdaimi sağlamak adına güzel indirimler yapıyor. Kasım da black friday yani kara cuma diye bir kampanya ile neredeyse tüm firmalar (hepsi gerçekçi indirimler değil) güzel indirim yapıyor ürünlere.

o zaman üzülmeye gerek yok hocam. sıkma canını. setup beyazsa böyle şeyleri görmezden geleceksin
Yarı beyaz yavaş yavaş çeviriyorum, ssd çok bozuyor işi sanırım garantisinden vazgeçeceğim ama beyaz sistem masraflı maalesef

Yarı beyaz yavaş yavaş çeviriyorum, ssd çok bozuyor işi sanırım garantisinden vazgeçeceğim ama beyaz sistem masraflı maalesef
sırf o yüzden siyah topladım. ben de beyaz istiyordum. sonradan şunu da göz önünde bulundurmak mantıklı geldi. full beyaz olunca rgb leri çok iyi yansıtmıyor. siyah kasa rgb konusunda çok daha tatlı.

sırf o yüzden siyah topladım. ben de beyaz istiyordum. sonradan şunu da göz önünde bulundurmak mantıklı geldi. full beyaz olunca rgb leri çok iyi yansıtmıyor. siyah kasa rgb konusunda çok daha tatlı.
Evet ama aşırı rgb hastalığım yok sade olması daha güzel geliyor bunu da beyaz daha iyi başarıyor zaten yavaş yavaş beyaza çevirdiğim için çok yüklenmiyor beyaz parça almış olmak bana şuanda

Evet ama aşırı rgb hastalığım yok sade olması daha güzel geliyor bunu da beyaz daha iyi başarıyor zaten yavaş yavaş beyaza çevirdiğim için çok yüklenmiyor beyaz parça almış olmak bana şuanda
beyaz monitor isini nasil cozuyorsunuz hocam

agalar 5060 ti 16 ya da 5070 li sıvı soğutma + 32 gb lik bi sistem önerebilir misiniz

O kart özelinde degil fakat genel olarak 5080 alınmaz bana göre. 5070 ti dan sadece %10 daha performanslı bi kart. 5070 ti, 5070 ten %20-30 arası daha performanslı arada ki fiyat farkı 10 bin. 5080, 5070 ti dan %10 daha performanslı aradaki fiyat farkı 20 bin. Bütçe varsa 5090 alınması tarafındayım, o kadar yoksa da 5070 ti al geç derim.

Geri