🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Bana bi kol lazım ya gençler şu an tek bi tane kol önerin alayım gözüm arkada kalmasın.

Bunda da açıklamada var yazıyor.
Kusura bakmayın, Easysmx X15 ile karıştırdım. O modelde jiroskop yoktu. Eğer bu model Aolion’un birebir aynısıysa, jiroskoplu olarak geliyor demektir. Easysmx nedense jiroskopu kendi modellerinden çıkarmış, garip bir tercih gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım hocam eyvallah

@Diavelin konuda sizi bilgili bi abimiz olarak gördüm
Gamepad’leri gerçekten çok seviyorum, hatta hastasıyım diyebilirim. Şu anda 12.000 TL değerinde bir gamepad kullanıyorum; o kadar seviyorum yani. Bu da kullandığım gamepad merak ediyorsanız bakabilirsiniz. :D

Nova 2 lite mı alıyım yani hocam veya 2k bütçe civarı ne önerirsiniz
Bence 2000 TL bütçeyle alabileceğin en iyi gamepad GameSir Nova 2 Lite. Ben alacak olsaydım, GameSir Nova 2 Lite tercih ederdim.

Kusura bakmayın, Easysmx X15 ile karıştırdım. O modelde jiroskop yoktu. Eğer bu model Aolion’un birebir aynısıysa, jiroskoplu olarak geliyor demektir. Easysmx nedense jiroskopu kendi modellerinden çıkarmış, garip bir tercih gerçekten.

Gamepad’leri gerçekten çok seviyorum, hatta hastasıyım diyebilirim. Şu anda 12.000 TL değerinde bir gamepad kullanıyorum; o kadar seviyorum yani. Bu da kullandığım gamepad merak ediyorsanız bakabilirsiniz. :D

Maşallah hocam, attım sizi de benim uzman listesine :d Diğer arkadaş öneri istemiş ona da yardım edersiniz diye mesajını alıntılamıştım araya kaynamasın.

Maşallah hocam, attım sizi de benim uzman listesine :d Diğer arkadaş öneri istemiş ona da yardım edersiniz diye mesajını alıntılamıştım araya kaynamasın.
Gamepad kategorisinde bir konu açılırsa genelde orada beni görebilirsiniz; göremezseniz bile etiketlerseniz hemen gelirim.:kappa:

1299 olmus gene ne alaka 1099 du
İndirimli stoğu bitmiştir

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Daha indirimli stok gelmez mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,715
Üyeler