efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,355
bluetooth eşleştirme modunu nasıl açıyoruz hocamBluetooth ile telefonda da kullanırsın
bluetooth eşleştirme modunu nasıl açıyoruz hocamBluetooth ile telefonda da kullanırsın
Bunda da açıklamada var yazıyor.Jiroskop yok bu cihaz da
Kusura bakmayın, Easysmx X15 ile karıştırdım. O modelde jiroskop yoktu. Eğer bu model Aolion’un birebir aynısıysa, jiroskoplu olarak geliyor demektir. Easysmx nedense jiroskopu kendi modellerinden çıkarmış, garip bir tercih gerçekten.Bunda da açıklamada var yazıyor.
Gamepad’leri gerçekten çok seviyorum, hatta hastasıyım diyebilirim. Şu anda 12.000 TL değerinde bir gamepad kullanıyorum; o kadar seviyorum yani. Bu da kullandığım gamepad merak ediyorsanız bakabilirsiniz.
Nova 2 lite mı alıyım yani hocam veya 2k bütçe civarı ne önerirsinizŞahsi görüşüm değer arada çok fark var
Bence 2000 TL bütçeyle alabileceğin en iyi gamepad GameSir Nova 2 Lite. Ben alacak olsaydım, GameSir Nova 2 Lite tercih ederdim.Nova 2 lite mı alıyım yani hocam veya 2k bütçe civarı ne önerirsiniz
Maşallah hocam, attım sizi de benim uzman listesine :d Diğer arkadaş öneri istemiş ona da yardım edersiniz diye mesajını alıntılamıştım araya kaynamasın.Kusura bakmayın, Easysmx X15 ile karıştırdım. O modelde jiroskop yoktu. Eğer bu model Aolion’un birebir aynısıysa, jiroskoplu olarak geliyor demektir. Easysmx nedense jiroskopu kendi modellerinden çıkarmış, garip bir tercih gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gamepad’leri gerçekten çok seviyorum, hatta hastasıyım diyebilirim. Şu anda 12.000 TL değerinde bir gamepad kullanıyorum; o kadar seviyorum yani. Bu da kullandığım gamepad merak ediyorsanız bakabilirsiniz.
Türkiye’de İlk!
Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition
Bu özel serinin Türkiye’deki ilk kutu açılışını sizlerle paylaşıyorum!
Şu anda bu üründen ülkemizde sadece bende var
Tasarımı, detayları ve EVA temasıyla gerçekten koleksiyonluk bir parça
Görüşlerinizi ve sorularınızı bekliyorum
- Diavelin
- Cevaplar: 27
- Forum: Direksiyon/Gamepad
Gamepad kategorisinde bir konu açılırsa genelde orada beni görebilirsiniz; göremezseniz bile etiketlerseniz hemen gelirim.Maşallah hocam, attım sizi de benim uzman listesine :d Diğer arkadaş öneri istemiş ona da yardım edersiniz diye mesajını alıntılamıştım araya kaynamasın.
İndirimli stoğu bitmiştir1299 olmus gene ne alaka 1099 du