Yardım 5060ti 16GB 7500F

cskasap

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar sistem toplayacağım
Parçaları tek tek alıyorum bazıları sıfır bazıları 2.el Ekran kartını sıfır alacağım 5060ti 16 gb versiyonu hangi marka model olanı alayım Fiyat performans olan istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum
Soracağınız bir şey olursa buyurun

Merhaba arkadaşlar sistem toplayacağım
Parçaları tek tek alıyorum bazıları sıfır bazıları 2.el Ekran kartını sıfır alacağım 5060ti 16 gb versiyonu hangi marka model olanı alayım Fiyat performans olan istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum
Soracağınız bir şey olursa buyurun
Hangi modelini ucuz bulursan onu al hocam.

Sorun olmaz mı soğutmada uzun süre kullanımda problem çıkarmayacak
5060 ti çok ısınan bir kart değil, inno3d-palit iş görür. 5070 ve üstünde model biraz daha önemli oluyor ama artık kötü soğutulan kartlar pek kalmadı zaten, alacağınız (gigabyte hariç) kartlar gayet yeterlidir.

5060 ti çok ısınan bir kart değil, inno3d-palit iş görür. 5070 ve üstünde model biraz daha önemli oluyor ama artık kötü soğutulan kartlar pek kalmadı zaten, alacağınız (gigabyte hariç) kartlar gayet yeterlidir.Sağol hocam

Colorful RTX 5060 TI iGame Ultra W Duo OC 16GB almıştım incehesap'tan gaming gecesinde tam 1 ay önce. Şimdi baktım da her yerde stoğu bitmiş. Gayet serin çalışan bir kart. Tasarımı da güzel, yazılımı da temiz kararlı çalışıyor. Bir daha getirirler mi bilmiyorum. F/P olarak beğendim. İlk defa colorful marka bir ürün kullanıyorum sorun çıkarmazsa bundan sonraki ürünlerimi alırken colorful markasını da öncelikli tutarım. 22000'ine almıştım. 22-23 arasına alabiliyorsan iyidir. 24500'e amazon'da asus dual satılmıştı 1.5 ay önce. Kasım ayında da markalar indirim yapacaktır. Ara ara takip etmeye devam et. 25'in üstüne 5060ti 16 gb için çıkma 22000'lere yaklaşırsan da araştırıp alabilirsin. 8gb 5060ti da alma. Bütçeni biraz arttırabilirsin 5070 gitmen daha keyifli olur. 7500f'le güzel bir ikili olurlar.

Ekran kartını sıfır alıp diğer bileşenleri ikinci el almakla büyük hata ediyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,893
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri