Bisiklet alınırken nelere dikkat etmeliyim?

Ben de anlamam bisikletten. Yazın aynı sizin gibi ihtiyaçlardan dolayı 15.500 e Carraro 720 aldım. Gayet iyi şuan.

Ben de anlamam bisikletten. Yazın aynı sizin gibi ihtiyaçlardan dolayı 15.500 e Carraro 720 aldım. Gayet iyi şuan.
Üzmek gibi olmasın ancak tamamen giriş segmenti bir bisiklet. Biraz daha kendinizi geliştirdiğinizde başta vites sistemi havlu atacaktır veya sizi tatmin etmeyecektir. Maşa da uzun kullanımda üzecektir.

Arkadaslarim tesekkur edeirm onerileriniz dogrultusunda arastirmalarimi yapip alacagim.

Arkadaşlar. Bisikletle ile ilgili fazla bilgim yok. Yaşım 29. Elektriksiz düz bisiklet bakıyorum. Spor amaçlı günlük süreceğim. Bacak kasları için. Alırken nelere dikkat edeyim? Hangi markaların hangi serileri tutuluyor ve iyi. Butcemi belirlemedim. Ancak maximum ortalama 15 bin gibi yeterli olur diye dusunuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
birtane Youtuber vardı Süleymanmı neydi baya izliyordum eskiden kaliteli bisikletler satıyor kargo falanda yapıyor araştırıp bak bi ona yt kanalı adı Süleyman Kılınç

Üzmek gibi olmasın ancak tamamen giriş segmenti bir bisiklet. Biraz daha kendinizi geliştirdiğinizde başta vites sistemi havlu atacaktır veya sizi tatmin etmeyecektir. Maşa da uzun kullanımda üzecektir.
Doğrudur. Dediğim gibi pek anlamam. Amaç hareket olsun. Hava güzel iken işe girmeye kullanayim. Binde bir arkadaşlarla turlayalım etkinlik olsun

Arkadaslarim tesekkur edeirm onerileriniz dogrultusunda arastirmalarimi yapip alacagim.
Hocam yakınlarında bisikletçi varsa gidip bak dene oradaki bisikleri.Sevdiğinin fotoğrafını çek.Nasıl bir ladro sevdiğin sana bağlı.Gidonu aşağıda olanlar var yukarıda olanlar var.Mesela bende mosso 26 jant katlanır bisiklet var.Gidonu aşağıda belimi ağrıtıyor.Deneyip sevdiğin bir gidon tipini at ona göre bulalım

bisiklet alıp ne yapacan bisiklet mi senin derslerini yükseltecek ve ya girdiğin gireceğin işte sana başarı sağlayacak bırakın böyle boş boş şeylere para harcamayı kendinizi geliştirin bunlar karın doyurmuyor

bisiklet alıp ne yapacan bisiklet mi senin derslerini yükseltecek ve ya girdiğin gireceğin işte sana başarı sağlayacak bırakın böyle boş boş şeylere para harcamayı kendinizi geliştirin bunlar karın doyurmuyor
Yemek için almıyorlar. Binmek için alıyorlar.

hocam markaya takılma önemli olan aktarıcılar gibi mekanik parçalardır.Yok carraro iyi kron böyle .Bunları dinleme ben gitsem hurdalıktan bir bisiklet alsam ona iyi bir mekanik toplasam bunları geçer.Aktarıcılar önemlidir.Shimano da tourney,altus,acera,deore ve deore lx,slx,xt ve xtr diye gider.Sıralama ilerledikçe aktarıcı kalitesi artar.Mesela tourney yokuşta vites atamaz ama deore xtr en zorlu yokuşta bile vitesi kolayca atabilir.Ve tabi markaya takılma dedim ama kadronun sağlamlığı ve hafifliği de önemlidir.Orada demek istediğim alırken sadece markaya bakarak almamanızdı

İlginç bir düşüncen var. Spor yapanlar hobi edinenler boş işle mi uğraşmış oluyor senin için. İşim de var param da var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,142
Üyeler
183,223
Son üye
yahya0101
Geri