coğrafyacı00
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Ben de anlamam bisikletten. Yazın aynı sizin gibi ihtiyaçlardan dolayı 15.500 e Carraro 720 aldım. Gayet iyi şuan.
Üzmek gibi olmasın ancak tamamen giriş segmenti bir bisiklet. Biraz daha kendinizi geliştirdiğinizde başta vites sistemi havlu atacaktır veya sizi tatmin etmeyecektir. Maşa da uzun kullanımda üzecektir.Ben de anlamam bisikletten. Yazın aynı sizin gibi ihtiyaçlardan dolayı 15.500 e Carraro 720 aldım. Gayet iyi şuan.
2. el bisiklet alacaksanız da mutlaka gündüz gözlüyle alın zincirde pas olmamasına özen gösterin. Parçaların düzgün çalıştığına ve ses olmamasına da dikkat edin.Arkadaslarim tesekkur edeirm onerileriniz dogrultusunda arastirmalarimi yapip alacagim.
birtane Youtuber vardı Süleymanmı neydi baya izliyordum eskiden kaliteli bisikletler satıyor kargo falanda yapıyor araştırıp bak bi ona yt kanalı adı Süleyman KılınçArkadaşlar. Bisikletle ile ilgili fazla bilgim yok. Yaşım 29. Elektriksiz düz bisiklet bakıyorum. Spor amaçlı günlük süreceğim. Bacak kasları için. Alırken nelere dikkat edeyim? Hangi markaların hangi serileri tutuluyor ve iyi. Butcemi belirlemedim. Ancak maximum ortalama 15 bin gibi yeterli olur diye dusunuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Giant
Kron xc 500 xc300 xc 200
Carraro
Doğrudur. Dediğim gibi pek anlamam. Amaç hareket olsun. Hava güzel iken işe girmeye kullanayim. Binde bir arkadaşlarla turlayalım etkinlik olsunÜzmek gibi olmasın ancak tamamen giriş segmenti bir bisiklet. Biraz daha kendinizi geliştirdiğinizde başta vites sistemi havlu atacaktır veya sizi tatmin etmeyecektir. Maşa da uzun kullanımda üzecektir.
Hocam yakınlarında bisikletçi varsa gidip bak dene oradaki bisikleri.Sevdiğinin fotoğrafını çek.Nasıl bir ladro sevdiğin sana bağlı.Gidonu aşağıda olanlar var yukarıda olanlar var.Mesela bende mosso 26 jant katlanır bisiklet var.Gidonu aşağıda belimi ağrıtıyor.Deneyip sevdiğin bir gidon tipini at ona göre bulalımArkadaslarim tesekkur edeirm onerileriniz dogrultusunda arastirmalarimi yapip alacagim.
Yemek için almıyorlar. Binmek için alıyorlar.bisiklet alıp ne yapacan bisiklet mi senin derslerini yükseltecek ve ya girdiğin gireceğin işte sana başarı sağlayacak bırakın böyle boş boş şeylere para harcamayı kendinizi geliştirin bunlar karın doyurmuyor
İlginç bir düşüncen var. Spor yapanlar hobi edinenler boş işle mi uğraşmış oluyor senin için. İşim de var param da varbisiklet alıp ne yapacan bisiklet mi senin derslerini yükseltecek ve ya girdiğin gireceğin işte sana başarı sağlayacak bırakın böyle boş boş şeylere para harcamayı kendinizi geliştirin bunlar karın doyurmuyor