🔥İndirim Dell AW3425DWM 34 İnç 180 Hz 15.109 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,350
VA panel çöp, alınmaz demeden önce: Samsung Odyssey G65B gibi ghosting performansı sunan bir VA monitör.

DELLM100 kodunu kullanın. Geniş ve kavisli monitör arayanlar için çok iyi monitör.

@Tayfunns İnceleme için teşekkürler.

VA panel çöp, alınmaz demeden önce: Samsung Odyssey G65B gibi ghosting performansı sunan bir VA monitör.

DELLM100 kodunu kullanın. Geniş ve kavisli monitör arayanlar için çok iyi monitör.

@Tayfunns İnceleme için teşekkürler.
Masamın Boyu yetse düşünürdüm almayı.

Masama sığmayacak diye tedirgin olanlar için masamın boyu 160x60cm 1 adet 32inç yatay 1 adet 27inç dikey monitör, kasa,soundbar+bass sığıyor

Va paneldeki sorun ghosting değil black smearing. Artık bu paralara va almayın gözünüze yazık.
Black smearing koyu renklerde ghosting demek zaten. Bu monitör G65B kadar iyi ghosting performansı veriyor. Bu paraya IPS alsınlar siyah renkleri gipgri mi görsünler? "VA panel çöp, alınmaz" beyninizin içine yerleştiği için uzun yazı yazmak istemiyorum.

Va paneldeki sorun ghosting değil black smearing. Artık bu paralara va almayın gözünüze yazık.
Kaliteli VA Panel > Giriş-Ortalama IPS Paneldir. genelde pahalı oluyolar kaliteli VA paneller. ama siyah tonu daha iyi verebiliyor ayrıca sRGB kapsamı yüksekse IPS paneller kadar canlı renk verebilir. ayrıca artık o göz yorulma muhabbetleri eskiden kaldı. artık ekstra teknolojiler veya pahalı bir VA panelli monitör alırsanız göz yormaması için film ile birlikte bile gelebiliyor.

Hayır. FPS oyunları dışında her şey için Kaliteli VA panel > Kaliteli IPS.
FPS oyunları dışında neden dedinizki? Tepki süresi falansa kaliteli VA panellerde Rapid VA var ve Rapid IPS kadar iyi tazeleyebiliyor.

FPS oyunları dışında neden dedinizki? Tepki süresi falansa kaliteli VA panellerde Rapid VA var ve Rapid IPS kadar iyi tazeleyebiliyor.
ips'ler birkaç ms daha hızlı ama aradaki fark hissedilmeyecek düzeyde dense yeri

Niye bilmiyorum ama akakçede çıkmıyor. 13600 mü neydi geçen haftalarda amazonda.

ips'ler birkaç ms daha hızlı ama aradaki fark hissedilmeyecek düzeyde dense yeri
Bu arada hocam imzanızda gördüm g65b bende sipariş verdim. (27 inch 2k) memnunmusunuz siparişi iptal edeyimmi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri