Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,020
çok memnunum niye iptal edesin ki ?Bu arada hocam imzanızda gördüm g65b bende sipariş verdim. (27 inch 2k) memnunmusunuz siparişi iptal edeyimmi?
çok memnunum niye iptal edesin ki ?Bu arada hocam imzanızda gördüm g65b bende sipariş verdim. (27 inch 2k) memnunmusunuz siparişi iptal edeyimmi?
o bütçede farklı birşeyler alayimmi diye. G5 lerde ghosting problemi olduğundan millet şikayet ediyodu.çok memnunum niye iptal edesin ki ?
Bunda ghosting falan yok gelince de kendin denersin. Bu bütçede zaten g65b ve tuf vg27aqml1a var. g65b daha dolu bir monitöro bütçede farklı birşeyler alayimmi diye. G5 lerde ghosting problemi olduğundan millet şikayet ediyodu.
Renk Doygunluğu %srgb kaç yazmıyor ama renkler canlı diye biliyorum. bi süredir bakındımda ya AOC monitör alacaktım bu civarlarda yada Samsung. samsung daha dolu olduğunu gördüm samsunga yöneldim ondan merak ettim. eğer memnun deilseniz iptal edip AOC yönelcektim.Bunda ghosting falan yok gelince de kendin denersin. Bu bütçede zaten g65b ve tuf vg27aqml1a var. g65b daha dolu bir monitör
Renk doygunluğu çok iyi sadece monitörün kendi işletim sisteminden renk ayarı yaptım. Sadece csde renklerin farklı şekilde görünmesini istediğimden nvidia denetim masasından ayrı ayar yaptım.İlk açtığında renkler soluk gelebilir ama kumanda ile kolayca ayarlarsın. Ben sistem gelene kadar 1 hafta full kendi işletim sisteminde takıldım gayet akıcı ve güzel görüntüye sahipti.Renk Doygunluğu %srgb kaç yazmıyor ama renkler canlı diye biliyorum. bi süredir bakındımda ya AOC monitör alacaktım bu civarlarda yada Samsung. samsung daha dolu olduğunu gördüm samsunga yöneldim ondan merak ettim. eğer memnun deilseniz iptal edip AOC yönelcektim.
Fiyat hatasıdır. Veya farklı modeli var o olabilir.Niye bilmiyorum ama akakçede çıkmıyor. 13600 mü neydi geçen haftalarda amazonda.
IPS alsınlar diyen kim IPS de almasınlar.Black smearing koyu renklerde ghosting demek zaten. Bu monitör G65B kadar iyi ghosting performansı veriyor. Bu paraya IPS alsınlar siyah renkleri gipgri mi görsünler? "VA panel çöp, alınmaz" beyninizin içine yerleştiği için uzun yazı yazmak istemiyorum.
@furkangorur neden gülme tepkisini kullandığınızı sorgulayabilir miyim?VA panel çöp, alınmaz demeden önce: Samsung Odyssey G65B gibi ghosting performansı sunan bir VA monitör.
DELLM100 kodunu kullanın. Geniş ve kavisli monitör arayanlar için çok iyi monitör.
![]()
@Tayfunns İnceleme için teşekkürler.
Rehber: Dell Alienware AW3425DWM alınır mı?
Dell Alienware AW3425DWM Kontrast oranı Kontrast oranı 4000:1 ile gayet iyi, muadil VA monitörlerle aynı seviyede. Kontrast oranının yüksek olması görüntünün gerçekçi olmasını sağlıyor. Ayrıca siyah kalitesini de belirliyor. Renk gamutu Renk gamutu gayet iyi, %90 DCI-P3, %100srgb , %84.5...www.technopat.net
CRT alsınlar heralde.IPS alsınlar diyen kim IPS de almasınlar.