🔥İndirim Troy Kart 2000 TL / 300 TL

moodyleta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
trendyolda güzel bir fırsat var. troy kart kullanan kişi sayısı da baya fazlaydı geçen bir raporda gördüğüm kadarıyla. monitör, ssd, anakart için keyifli bir indirim olabilir. Mobil uygulamadan bakın.

Son düzenleme:
2 senedir mastercard yada visa kullanmıyorum. Siyonist kan emici şirketler ülkemizden yılda 6-7 milyar dolar komisyon kaldırıyorlar. Bu para troy kart kullanımı ile ülkemize kalabilir. Visa vs daha iyi kampanyalar yapabilir ama sonrasında çok daha fazlasını bizlerden alıyorlar.

Herkes troya geçmeli.

Ulan boykotsuz troy kartla kampanya var diye sevindim bir açtım çin köpeği trendyolda 🥀
2 senedir mastercard yada visa kullanmıyorum. Siyonist kan emici şirketler ülkemizden yılda 6-7 milyar dolar komisyon kaldırıyorlar. Bu para troy kart kullanımı ile ülkemize kalabilir. Visa vs daha iyi kampanyalar yapabilir ama sonrasında çok daha fazlasını bizlerden alıyorlar.

Herkes troya geçmeli.
Boykota foruma girmeyerek başlayabilirsiniz. Çünkü bu forum İsrail destekçisi XenForo forum altyapısını ve yine İsrail destekçisi Cloudflare koruma sistemini kullanıyor. Ayrıca iPhone telefonunuzu çöpe atarsanız eğer İsrail çok üzülür ve savaşı bitirir. Şovmenlik ile olmuyor öyle

Bankanın istemediğim halde troy kart gönderdi ve öyle kaldı sonra geri uğraşmadım şimdi traş makinesi alacam olursa 300 lira indirimli almış olacağız var mı öneren sakal tıraş makinesi

Boykota foruma girmeyerek başlayabilirsiniz. Çünkü bu forum İsrail destekçisi XenForo forum altyapısını ve yine İsrail destekçisi Cloudflare koruma sistemini kullanıyor. Ayrıca iPhone telefonunuzu çöpe atarsanız eğer İsrail çok üzülür ve savaşı bitirir. Şovmenlik ile olmuyor öyle
Sitenin reklamlarını ublock ile ondan dolayı blockluyorum benim üstümden reklam geliri alıp cloudflare a ödeme yapmasınlar diye

troy karta özel ilk defa düzgün indirim görüyorum, kullanmamak için bir sebep daha ama elimde bulunduğu için değerlendirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyonist kan emici şirketler ülkemizden yılda 6-7 milyar dolar komisyon kaldırıyorlar. Bu para troy kart kullanımı ile ülkemize kalabilir.
Troy kartı belki milyonlarca kişi kullanıyor ama bu 6-7 milyar dolardan bize sanki bir şey kalmaz ya ahahaha
120 küsür milyarın küllerine bile ulaşamadık bence sen duyarını başka yerde kas. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,060
Üyeler
183,211
Son üye
dr4winx
Geri