🔥İndirim Erazer RTX4060 Notebook 29.199 TL

Sitesinde verilen bilgiye göre 100 W GPU bulunuyor, 75 W olanlar diğer seriler ancak sitesinde yazan bilgi doğru mu kısmı net değil. %45 NTSC ekran olması bu fiyata kabul edilebilir. GPU'dan ötürü CPU'nun gücü de altından kalkar, fiyatına göre olacak gücünde. RAM'in DDR4 olması da asıl etken değil, malzeme kalitesi de idare eder. CPU'dan ötürü ısılar daha tutarlı olur ancak ayrıdan bakmakta fayda var, termal performansı için bu modelde daha çok uğraşılır.

Monster T5 V23 serisi ile aynı cihaz muhtemelen clevo üretimi yazılımları ve kasaları aynı içi nasıldır bilmem muhtemelen o da aynıdır MUX yok.
Yani bence 4060 mux olmayan bir cihaz almaktansa 3060 alıp MUX olan güzel bir 2. el cihaz almayı tercih ederdim bu fiyatlara heralde MSI kasalı 300Hz monster bile bulunur hatta daha altına bulunur.
CS de valoda falan bundan daha fazla fps verir muhtemelen MUX ile.
Arkadaşta monster versiyonu var macun değiştim ona değişmeden önce sabit 144 bile oynatamıyodu simdi biraz daha iyi 150-200 lerde bence yine az

Bu paraya alınır ama kalite beklentinizi çok yüksek tutmayın derim.

Monster T5 V23 serisi ile aynı cihaz muhtemelen clevo üretimi yazılımları ve kasaları aynı içi nasıldır bilmem muhtemelen o da aynıdır MUX yok.
Yani bence 4060 mux olmayan bir cihaz almaktansa 3060 alıp MUX olan güzel bir 2. el cihaz almayı tercih ederdim bu fiyatlara heralde MSI kasalı 300Hz monster bile bulunur hatta daha altına bulunur.
CS de valoda falan bundan daha fazla fps verir muhtemelen MUX ile.
Arkadaşta monster versiyonu var macun değiştim ona değişmeden önce sabit 144 bile oynatamıyodu simdi biraz daha iyi 150-200 lerde bence yine az
MUX vardır bence bunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Casper G870 ile aynı fiyata düşmüş. 105W ile 75W arasında 10 fps 5 fps gibi azımsanmayacak fark var ama bu fiyata 75W iyi gibi.

Epeyden baktım 75w gözüküyor

Ve DDR4 3200 MHz bellek mevcut
DDR5 olsa watt değeri biraz daha yüksek olsa alınabilir
Epey pekte güvenilir değil.

bitmiş heralde
Sayende konu yeni sandım.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: S4N0
Bir laptop alırken içindeki donanımdan çok kasa ve malzeme kalitesine bakılmalı. Düzgün bir soğutma sistemi yoksa, kasanın malzemesi kötü kalitede bir plastikten imal edilmişse bir halta yaramaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,288
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri