🔥İndirim Koş bir de kupon geldi. Erazer 4060 27.499 TL / 4070 35.499 TL / 5060 44.999 TL

Tekrar indirime girer mi sizce? Bütçe arttırıp Asus gibi markalara bakmak istemiyorum açıkcası.
bir de bu modellerin 4060 75w ile 4070 100w arasında çok uçurum fark var mı? bunların bataryası yine 50wh mı oluyor 4070 de olsa.
asus denilince benim aklıma onur babacan geliyor 😂

hepsiburadadan aldım ben. hala daha gelecek. bu firmaya bir şey oldu. 10 gün önce aldığım ddr5 ramleri de bir haftada istanbuldan İstanbula teslim edemediler. sinirlenip kargoda iptal ettim. yazıklar olsun. boyun devrilsin hb.

Bu arada genelde uygun fiyatlı ürünlerde en dandik macunlar termal pedler kullanılıyor. Yeni de olsa kaliteli ürünlerle değiştirilirse sıcaklıklar ve sesin düşeceğine eminim. En son Acer Nitro 5 için macun değiştirdim sanırım, baya fark etti. Şu anda Omen var, buna dokunmadım diye hatırlıyorum. Aslında bunda bile fark eder değiştirsem ama garanti var, uğraşmıyorum.

hepsiburadadan aldım ben. hala daha gelecek. bu firmaya bir şey oldu. 10 gün önce aldığım ddr5 ramleri de bir haftada istanbuldan İstanbula teslim edemediler. sinirlenip kargoda iptal ettim. yazıklar olsun. boyun devrilsin hb.
HB den aldım bende. Cumartesi 17 den önce sipariş ettim pazartesi sabah elime ulaştı. Adresinizdeki yoğunluğa göre değişiyor olabilir.

HB den aldım bende. Cumartesi 17 den önce sipariş ettim pazartesi sabah elime ulaştı. Adresinizdeki yoğunluğa göre değişiyor olabilir.
Nasıl hocam ilk görünüm ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada trendyolda 5060’lı olan 43999! 1L kupon var.

p60i 4060 1tb 32 ram, kapalı kutu, isteyen dm gelsin. Galiba kullanmayacağım.

Nasıl hocam ilk görünüm ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada trendyolda 5060’lı olan 43999! 1L kupon var.
Brom İş için kullandığım Lenovo ThinkPad Ultra 7 ile karşılaştıracak olursam, malzeme kalitesi (kasa, touchpad, butonlar) oldukça düşük kalıyor. Elim kaliteli bir ürüne alıştığı için başta ısınamadım. Sonuç olarak, bu bir fp ürünüydü ve oldukça ucuzdu. Bu nedenle düşünmeden aldım; beklentim de bu yöndeydi, ben memnunum. Genel olarak fan sesi oldukça yüksek, fakat sıcaklık açısından bir sorun yaşamadım çünkü saatlerce oyun oynamadım. Bu fiyata okey ya

Brom İş için kullandığım Lenovo ThinkPad Ultra 7 ile karşılaştıracak olursam, malzeme kalitesi (kasa, touchpad, butonlar) oldukça düşük kalıyor. Elim kaliteli bir ürüne alıştığı için başta ısınamadım. Sonuç olarak, bu bir fp ürünüydü ve oldukça ucuzdu. Bu nedenle düşünmeden aldım; beklentim de bu yöndeydi, ben memnunum. Genel olarak fan sesi oldukça yüksek, fakat sıcaklık açısından bir sorun yaşamadım çünkü saatlerce oyun oynamadım. Bu fiyata okey ya

uv yapıp fan rpm düşürülürse stabil bir şekilde kullanılır diye düşünüyorum

Bizde arkadaşa 5060’lı versiyonunu aldık , o sadece oyun amaçlı kullanacak. Umarım memnun kalır.

Arkadaşlar eline ulaşanlar bi fotoğraflarını atarsa sevinirim çünkü sadece deputy serisinin incelemeleri var ve ne defender serisinin ne de 5000 serisi ekran kartlarının herhangi incelemesi bulunmuyor, fan sesi, sıcaklıklar ve ekran kalitesi sizce nasıl bunların bi testini yapabilirseniz sevinirim. Özellikle ekran konusunda QHD 240hz demişler ama kaç ms veya renk gamotundan bahsedilmemiş.

33.999 TL trendyolda 1tb 32 gb 4060

kardeşime aldığım fiyata verdim bunu 29500 den, biraz kullandık windows falan yükledik, gayet güzel cihaz. Ayrıca içinden 1 TB m2 ssd modeli tam olarak bu çıktı

Crucial P310 CT1000P310SSD8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD

Kapasite: 1 TB, PCI-Express 4.0, M2, Okuma Hızı: 7100 MB/s, Yazma Hızı: 6000 MB/s

Teknosa genelde elektronik ürünlerde değişim kararı çıktıysa , değişimde haksız kazanç diye dava ediyordu. Alıcıları pes ettirmek için yapıyorlar. Onda kazanamazlar da bunda kazanabilirler dostum. Fiyat farkı çok çünkü

mahkemeye cevap yazdım, davayı kazanamadılar, THH kararını mahkeme iptal etti, mahkeme masraflarını da teknosa'ya yani davacı tarafa yıktı hakim. En azından borçlu çıkmadık :)

Geri