🔥İndirim Koş bir de kupon geldi. Erazer 4060 27.499 TL / 4070 35.499 TL / 5060 44.999 TL

Isınma sorunu yoksa yine tasarımını kafaya takmamaya çalışırım ama hem i5 210 ile i7 13620h arasında kaldım hemde bizimkileri zorlasam acaba 17 inch 240hz olana çıkarlar mı bilemiyorum.
Peşin fiyatına 9 taksit olunca aylık ödeme çok fazla değişmez daha düşük özellikteki ürünle. Bunu kullan :)
Bir de bir kez alıyorsun laptopu uzun süre ihtiyaçlarını karşılaması önemli

Peşin fiyatına 9 taksit olunca aylık ödeme çok fazla değişmez daha düşük özellikteki ürünle. Bunu kullan :)
Bir de bir kez alıyorsun laptopu uzun süre ihtiyaçlarını karşılaması önemli
Ben AMD'ci olduğumdan o tarafta herşeyi biliyorum ama şimdi intelin i5 ultra 210h ve i7 13620h işlemcilerini kıyaslıyorum, keşke 13.nesil yerine onu da ultra serisinden 240h falan yapsaydılar ama neyse belki bunu alırsak ileride daha çok 5060 laptop çıkarsa Asus ya da MSİ ye değiştirebilirim bunu.

Yeni meni dinlemeyip şimdiden çok bilmiş bir kitle Excalibur örneği gösterip veriyor kırbacı. 🤣
2 side fason üretim sonuçta hangi açıdan karşılaştırılacağı önemli :kekw: Erazer serilerinde Clevo veya Tongfang altyapısını görmek çok yaygındır. bana bu monster i hatirlatti mesela :kekw:

Bu da var ama hp victus sıkıntılı

Casper Excalibur laptoplar daha 1 ay önce Trendyol Plus ile %20 indirimli satıldı bilginiz olsun.
Örneğin şu CASPER Excalibur G870 (5060 kart, 32 ram, 1 tb ssd) modeli 45 bin TL idi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Victus fena sıkıntılı, forumlarda bağırıyor insanlar.

S1-R1 temiz. Buradan aratabilirsiniz.

2 side fason üretim sonuçta hangi açıdan karşılaştırılacağı önemli :kekw: Erazer serilerinde Clevo veya Tongfang altyapısını görmek çok yaygındır. bana bu monster i hatirlatti mesela :kekw:
Gamegaraj'da fason üretim ama kasa çok kaliteli Msı kasa. MSI yazılımı atmak için insanlar konu açıyorlar forumlarda Gamegaraj için. Slayer modellerinde klavye ışıkları için Gamegaraj'ın contr center'ı yetersiz kalıyormuş MSI yazılımı daha iyiymiş diyirlardı. Yine de öneriyoruz.

Gamegarajda olsun, erazerda olsun adamlar pazarw girdiğinden fiyatlarını her türlü avantajlı tutmak durumunda. Asusa Msi a kafa tutmak için. Müşteri hizmetlerini de sağlamlaştırmak zorunda. Bu iki markada yaşanacak bir problemde asus veya msiya göre daha iyi bir yanıt alınır kaanatindeyim. Fırsat kaçmadan bakın derim trendyola

Tekrar indirime girer mi sizce? Bütçe arttırıp Asus gibi markalara bakmak istemiyorum açıkcası.
bir de bu modellerin 4060 75w ile 4070 100w arasında çok uçurum fark var mı? bunların bataryası yine 50wh mı oluyor 4070 de olsa.

Benim bile alasım geldi yav takılmalık laptop resmen sudan ucuz hesabı

Geri