🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben olur da s9 sorunlu gelirse diye yedek de aldım bakalım inşallah bize de sorunsuz gelir :d

Alıntıyı görüntüle
inşallah sorunsuz gelir ikiside ancak
birisi sakat gelecekse FE olur inşallah:)
s9 sağlam gelsin
hayran kaldım ekran ve hoparlöre akg ymiş hoparlörleri acayip akıcı yahu reddit sayfalar en ufak lagız akıyor videolar dolu ana sayfam
bir tabletten beklemezdim
octane v2 internet browser hız testi 77 bin benim ryzen 5700g den hızlı web surf ediyor:)
geekbench single 2100 küsür
multi 5800 küsür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tab s9 8gb
yeniden gelmiş 2 tane stok var
18 900 lira

ilgilenen varsa çin işi xiamo huwai yerine şiddetle tavsiye ederim.

Forumda ne kaa zengin varmış öyle :)
valla knk 500 sayfalık şu konuda şu ikisinin indirimini sepete ekleyebildim , Kaçırmamak adına da aldım . Zaten s9 sorunsuz gelirse ve çevremde tablet ihtiyacı olan olmazsa diğerini kargodayken iade ederim gibi .
Ürün linkleri atabilir misin
https://www.amazon.com.tr/dp/B0F3J7SRQH S10 fe
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FNDG5SRN S9

inşallah sorunsuz gelir ikiside ancak
birisi sakat gelecekse FE olur inşallah:)
s9 sağlam gelsin
hayran kaldım ekran ve hoparlöre akg ymiş hoparlörleri acayip akıcı yahu reddit sayfalar en ufak lagız akıyor videolar dolu ana sayfam
bir tabletten beklemezdim
octane v2 internet browser hız testi 77 bin benim ryzen 5700g den hızlı web surf ediyor:)
geekbench single 2100 küsür
multi 5800 küsür
S9 sorunsuz gelirse çok iyi olur . Hayırlı olsun bu arada .

Hala güzel ürünler geliyor mu? Konuyu salmistim.

Selamlar
ürün az önce bana teslim edildi dış kutuda hafif hasar vardı,içinde ki köpük heryere dağılmıştı.Ürünü açtım ve panele baktım gerçekten çok kötü durumda.Ekran zarar görmüş heryeri el parmak izi ben böyle bir şey görmedim yani iade ürün olarak gönderen biri nasıl bu ürünü teslim ederken temizlemez düzgünce paketlemez anlamıyorum kaldı ki amazon bu ürünü nasıl satışa çıkartıyor.Hem de durumu Mükemmel olarak.
Airpods pro 2 kulaklıktan da kulak kiri ve kıl çıktı....
Temsilcilere bağlandım sorunu izah ettim sadece iade yapabilirsiniz diyor .Ben yine de şikayet var a yazacağım aynı zamanda geri dönüş yapılmazsa da ilgili bir resmi kurumumuz varsa oraya şikayette bulunacağım .
Ciddi ciddi hırsızlık mallarını blackmarket gibi amazon a satıyorlar sanırım başka mantıklı bir açıklama bulamadım.(Satıcısı hırsız olsa daha temiz ürün satardı bu arada)
Türkiye de zaten her şey pahalı bizler üç kuruş uyguna ihtiyaçlarımızı karşılayacağız diye çaba sarf ediyoruz ama bunlar resmen dolandırıcılık yapıyor.
Sizden ricam bunun gibi benzer durumları yaşayanlarınız varsa da sosyal medya veya şikayet edilebilecek kanal üzerinden amazonu ifşalamak olacak.
Ekranın fotoğrafını daha sonra çekip yüklerim gerekirse sizlere de geri bildirim olsun istedim arkadaşlar.
İyi forumlar.

Alıntıyı görüntüle
Hocam ne dolandırıcılığı?
10 ürün aldıysam 8 i hiç kullanılmamış gibi geldi 2 sinde kullanım izleri bariz belliydi misal.
Aldığın ürün Kullanılmış olarak geliyor, Mükemmel yazısına bakmayacaksın. Depo personeli kutuyu açıp çalışıyor mu diye bakar, fazla detayına bakmaz zaten. Ben aldığım ürünleri piyasanın yarı fiyatına hatta çok daha altına topladım fazlasıyla memnunum. Şikayetvar a yazmanızın pek manası yok komik duruma düşersiniz. Aldığınız monitörün sıfır ve ikinci el piyasasına bakın ondan sonra değerlendirin.

5700mü?
içimi dağladın işte şimdi hocam... 🤣
Bendeki 1 piksel hatalı hafif te ips glowluyu 3900 e aldım 🤣
Aynı montiörden yeni gibisini miydi bir tane daha aldım geldi az önce onu da 7000 e aldım. Bakalım hatasızsa kalabilir değilse iade ama bana da koydu aynısını 2 katına almış gibi oldum 😂

Son düzenleme:
Selamlar
ürün az önce bana teslim edildi dış kutuda hafif hasar vardı,içinde ki köpük heryere dağılmıştı.Ürünü açtım ve panele baktım gerçekten çok kötü durumda.Ekran zarar görmüş heryeri el parmak izi ben böyle bir şey görmedim yani iade ürün olarak gönderen biri nasıl bu ürünü teslim ederken temizlemez düzgünce paketlemez anlamıyorum kaldı ki amazon bu ürünü nasıl satışa çıkartıyor.Hem de durumu Mükemmel olarak.
Airpods pro 2 kulaklıktan da kulak kiri ve kıl çıktı....
Temsilcilere bağlandım sorunu izah ettim sadece iade yapabilirsiniz diyor .Ben yine de şikayet var a yazacağım aynı zamanda geri dönüş yapılmazsa da ilgili bir resmi kurumumuz varsa oraya şikayette bulunacağım .
Ciddi ciddi hırsızlık mallarını blackmarket gibi amazon a satıyorlar sanırım başka mantıklı bir açıklama bulamadım.(Satıcısı hırsız olsa daha temiz ürün satardı bu arada)
Türkiye de zaten her şey pahalı bizler üç kuruş uyguna ihtiyaçlarımızı karşılayacağız diye çaba sarf ediyoruz ama bunlar resmen dolandırıcılık yapıyor.
Sizden ricam bunun gibi benzer durumları yaşayanlarınız varsa da sosyal medya veya şikayet edilebilecek kanal üzerinden amazonu ifşalamak olacak.
Ekranın fotoğrafını daha sonra çekip yüklerim gerekirse sizlere de geri bildirim olsun istedim arkadaşlar.
İyi forumlar.

Alıntıyı görüntüle
Bir de hocam iade ettiyseniz söyleyin bekleyeyim hazırda bunu da alırım zaten Samsung garantisi var, fatura kesilince panelini değiştirtir sıfır kullanırım :D

Bendeki 1 piksel hatalı hafif te ips glowluyu 3900 e aldım 🤣
Aynı montiörden yeni gibisini miydi bir tane daha aldım geldi az önce onu da 7000 e aldım. Bakalım hatasızsa kalabilir değilse iade ama bana da koydu aynısını 2 katına almış gibi oldum 😂
3900ü görünce hüküm dağında elinde yüzükle etrafa bakan Frodo gibi oldum hocam, bir yanım bas iadeyi diyor diğeri yapma ya bir daha inmezse diyor 🤣

Ölü piksel konumuna göre neyse belki katlanılabiliyor ama karanlıkta film falan izlerken glow ve backlight bleede hiç tahammül edilmiyor ya

3900ü görünce hüküm dağında elinde yüzükle etrafa bakan Frodo gibi oldum hocam, bir yanım bas iadeyi diyor diğeri yapma ya bir daha inmezse diyor 🤣

Ölü piksel konumuna göre neyse belki katlanılabiliyor ama karanlıkta film falan izlerken glow ve backlight bleede hiç tahammül edilmiyor ya
Ana monitör olarak piksel hatalı monitör zaten pek mantıklı değil kenarda köşede değilse ama yan monitörde benim tam ortada piksel hatası :D
Siyah da parlıyor yeşil yeşil ama çok önemli değil, FHD monitörü sattım bunu aldıktan sonra 300TL kardayım ve 2K ile değiştirmiş oldum monitörü :D

hiç telefon var mı ya, benim telefon 8 senelik zort oldu bitti gitti

Bir de hocam iade ettiyseniz söyleyin bekleyeyim hazırda bunu da alırım zaten Samsung garantisi var, fatura kesilince panelini değiştirtir sıfır kullanırım :D
amazon depoda millete ürün bırakmadın :D

hiç telefon var mı ya, benim telefon 8 senelik zort oldu bitti gitti
hiç bakma ihtiyaçı olmayan, al satçılardan sana kalmaz. Ülke de aç insan sandığımdan daha çokmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,442
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri