🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

aldığım her ürün açılıp kullanılmıştı

galaxy tab s9 testlerini bitirdim gece vakti
ekranda sıfır hata var
pili az gibi geldi 7 dakikada 1 birim iniyor %20 civarı parlaklık yotube reddit açıkken.
belki de alan kişi pil ömrünü beğenmedi iade etti
hyperspeed razer kulaklık synapse çalışmıyor windows bölge değiştirmeden iade sebebidir. kim uğraşır adam haklı
sweat shirt küçük gelmiştir iade. zayıfla kardeşim:)
barracuda şarj olmuyordu iade etmiş
yani her ürün bir sebeple beğenilmemiş iade olmuş

beklentileriniz yüksek olmasın

sıfır almıyorsunuz

monitörlerde ölü piksel vardır ışık sızması vardır bunu düşünerek alın . sıfır mal almıyorsunuz
Ben şansa 0 aldım :D Tplink pcie wifi 6+bt5.2 kartı. Açıldığını belli eden jelatinler dahi açılmamış duruyordu.
Spigen tel tutucu da sıfırdı. Ama haklısınız sıfır olmadığını bilerek almak lazım. Beklentim yoktu ama baya memnun kaldm. 7dk %1 gayet iyi bile nasıl az geldi? :)

7074TL ye aldığım Kullanılmış - Mükemmel durumda yazan MSI 274QPF - E2 monitörüm:
IMG_20251018_022147.webp

Panelin maşallahı var :D
Akşam olunca gece lambası yaktırmaz artık son derece tasarruflu :D
Şaka bir yana 7bine alınca hatasız ufak tefek bir şeyli gelir diye bekliyordum bildiğin ekran cıvıl cıvıl beyaz ışık kusuyor
Yarın Amazon ile görüşücem bakalım ne yapabiliyoruz.
En azından piksel hatası filan yok :D

Edit:
Arkadaşlar fiyat avantajı sağlanamadığı için iade oluşturdum.

MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü - 7074TL

1061TL iade yapabileceklerini belirttiler. Bana cazip gelmediğinden iade ediyorum. Düşünen arkadaşlar varsa link üzerinden stoğa düşmesini takip edebilir.
Fotoğraftaki kadar parlamıyor gözle bakıldığında, ancak hafif karanlık loş bir ortamda sol üst, sol alt ve sağ taraftaki ufak sızmalar belirginleşiyor bilginize.

Son düzenleme:
Logitech G502X WL düşürdüm bir tane ama içinde USB alıcısı çıkmadı. 3100 civarına falan geldi. Faturayla Logiteche yazsam alıcı gönderir mi acaba 😋

Banlıyken şu konuyu kaçırdığıma o kadar üzülmüştüm ki. Monitör yok değil mi

3 bine ips 144+ hz monitor gelir mi

Sağdaki mönitörü dün Amazon depodan aldım 32 inç smart mönitör olarak sorunsuz olarak 7k ya falan geldi ortada oledg6 jelatinler üzerinde duruyor. Soldaki 2 k wiew sonicin eski mönitörü ufak tefek sorunları var ama konuyu paylaşan sebep olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
image.webp

Geri