talisca1903
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 224
Kaça aldınız ki hocam o fiyata verdinizBugün tertemiz aula f75 i 1700 e sattım kutu içerik full bulur o fiyata
Kaça aldınız ki hocam o fiyata verdinizBugün tertemiz aula f75 i 1700 e sattım kutu içerik full bulur o fiyata
Bunu mh'lerinden mı alabiliyoruz? aldığım ürünü sorgulattım 1 yıllık cihaz çıktı%20 iade veriyor para iadesi.
Evet hocam müşteri hizmetleri.Bunu mh'lerinden mı alabiliyoruz? aldığım ürünü sorgulattım 1 yıllık cihaz çıktı
o biraz senin salaklığın diyebilirizBugün tertemiz aula f75 i 1700 e sattım kutu içerik full bulur o fiyata
banada dmden atabilir misiniz?Telegram linkini özelden atabilecek var mı?
salaklık diyorsan bu konuda ne işin var hocam ? ikinci elin en temel mantığı ucuz olmasıdır. asıl sıfıra çok yakın fiyata satılmasına şaşırmak lazımo biraz senin salaklığın diyebiliriz
Kısmi iade ürün fiyatının %10u değil mi %20 mi önerdiler sizeAula F75 ikinci el klavye geldi. Kullanan kişi üstünde herşeyi yapmış sanırımkedi kılı bile var. Kısmi iade ediyor amazon 400 küsür veriyor 1600e gelecek napayım sizce?
dostum iade et bence 2 el ya da sıfırı sarı sitede var oraya bakmanı öneririmAula F75 ikinci el klavye geldi. Kullanan kişi üstünde herşeyi yapmış sanırımkedi kılı bile var. Kısmi iade ediyor amazon 400 küsür veriyor 1600e gelecek napayım sizce?
Kısmi iade alacağım 1600e gelecek klavye hocam.dostum iade et bence 2 el ya da sıfırı sarı sitede var oraya bakmanı öneririm