taktıysan çıkarÇoktan taktım vallahi
taktıysan çıkadedi
Bazen yamulma olsada çalışabiliyor ama riske atmaya değmezMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğin hangisi acaba ben tam ortada bir tane çok belirgin oluyor yamulma varsada bir sorun olurmu acaba şuan eski işlemciyi çıkarttım yeniyi takarken gordum bunu
İyice kontrol ettin mi hocam yakınlaştırıp vs. bir de niye anakarttaki pinler yamulmuş olsun ki, bir hata mı yaptın sökerken vs.?Reis ben 2 ay önce bilgisayarvida topladım sistemi şimdi işlemci upgrade yaparken gördüm ama sanki normal gibi helsi
Yok valla hocam fotoğrafa bakarsanız bir tanesi çok belirgin ve değişik duruyor. Bilgisayarı kurdurtmustum zaten bugün işlemci değiştirmek için açtım böyle görünce endişelendim birazİyice kontrol ettin mi hocam yakınlaştırıp vs. bir de niye anakarttaki pinler yamulmuş olsun ki, bir hata mı yaptın sökerken vs.?
Ee çalıştırdın mı bilgisayarı peki?Yok valla hocam fotoğrafa bakarsanız bir tanesi çok belirgin ve değişik duruyor. Bilgisayarı kurdurtmustum zaten bugün işlemci değiştirmek için açtım böyle görünce endişelendim biraz
Bir sorun varsa çalışmazŞuan termal macun bekliyorum çalıştırmak için eğer bir sorun varsa nasıl anlarım çalışırken