Pinlerim yamulmus olabilirmi

LamonGa

80+
Reaksiyon skoru
18
Fotoda gördüğünüz gibi bir pin çok belirgin sizce yamulma varmı işlemci tam oturuyor.

Ekler

• 1000075542.webp
    1000075542.webp
    222.3 KB · Hit: 119
  • 1000075541.webp
    1000075541.webp
    180 KB · Hit: 119
Gardaş ters mi takmışın la ?

Alt kısmın üstünde bir pin oynamış gibi işlemciyi sakın takma ysmukluk varsa daha beter olur

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğin hangisi acaba ben tam ortada bir tane çok belirgin oluyor yamulma varsada bir sorun olurmu acaba şuan eski işlemciyi çıkarttım yeniyi takarken gordum bunu
Bazen yamulma olsada çalışabiliyor ama riske atmaya değmez

Reis ben 2 ay önce bilgisayarvida topladım sistemi şimdi işlemci upgrade yaparken gördüm ama sanki normal gibi helsi
İyice kontrol ettin mi hocam yakınlaştırıp vs. bir de niye anakarttaki pinler yamulmuş olsun ki, bir hata mı yaptın sökerken vs.?

İyice kontrol ettin mi hocam yakınlaştırıp vs. bir de niye anakarttaki pinler yamulmuş olsun ki, bir hata mı yaptın sökerken vs.?
Yok valla hocam fotoğrafa bakarsanız bir tanesi çok belirgin ve değişik duruyor. Bilgisayarı kurdurtmustum zaten bugün işlemci değiştirmek için açtım böyle görünce endişelendim biraz

Yok valla hocam fotoğrafa bakarsanız bir tanesi çok belirgin ve değişik duruyor. Bilgisayarı kurdurtmustum zaten bugün işlemci değiştirmek için açtım böyle görünce endişelendim biraz
Ee çalıştırdın mı bilgisayarı peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri