Mchoose A5 Ultramchose a 5 ultra mı vxe r1 pro mu
onerdıgın uygun mouse pad varmıMchoose A5 Ultra
onerdıgın uygun mouse pad varmı
amazondan sipariş ediliyormuKlasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Dark Grey Map Lines, 90x40 cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Dark Grey Map Lines, 90x40 cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Evet, ediliyor.amazondan sipariş ediliyormu
linki varsa atar mısınMousePad olarak KlasseGear Longteng Huoyun alınabilir Hybrid olduğu için yarı kontrol yarı speed sağlarsınız 1 yıldır kullanıyorum belki daha fazla oldu ki 1.5 yıldır kullanıyorum mükemmel bir pad gerçekten uzun süre ikea mousepad kullanmış biri olarak ikea padin yeri ayrıdır bende bir tane alıp paketten çıkarmayıp saklamak istiyorum ek olarak gerçekten uzun süre dayanan bir pad bu su izi vardı hala duruyor muhtemelen göremiyorum lekeler fazla yıkamam lazım bir ara hiç yıkamadım ona rağmen temiz hala
linki varsa atar mısın
1100 tlde cok gelıyo mousepad icin kral yaKlasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Tiger) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Tiger) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Fiyatı tuzlanmış 900 liraya almıştım düz siyah modelini...