3.1 5.1 en güncel
Gold
850w
Fan-stop
-modüler değil
İçi daha iyi gold psular var ama bu fiyata bu öz3lliklerde daha iyi psu yok.
Son düzenleme:
@yusuf7878 hocam delta 850 platinyum mi bu mu daha iyi?
Merak ettim. PSU sonuna lite ibaresi var. Parçalardan kısılmış gibi
PSU uzman yorumunu merak ediyorum, modüler ile mi alakalı bakalımModüler olmamasından ötürü lite ibaresi var diye biliyorum
Delta daha ucuz daha iyi2800 e koşa koşa delta alanlara geçmiş olsun 500 daha verip bunu almak fersah fersah daha mantıklı bir seçim.
Daha ucuz daha iyi derken neye göre ?Delta daha ucuz daha iyi
Delta psu neyi var da hocam, modüler ikisi de Gold. Delta komponent daha iyidir diye düşünüyorum. Tek eksi atx3.1 gibi standart olmaması ama fiyatına göre muazzam 2600den alındı ayrıca herkeste kupon tanimliydi2800 e koşa koşa delta alanlara geçmiş olsun 500 daha verip bunu almak fersah fersah daha mantıklı bir seçim.
Modüler ve 2600 TL ye geldi gold sertifikalı. İyi derken burada kimse şu şundan iyi diye bahsetmesin içini açıp test etmediğiniz şeyleri başkalarının ağzı ile konuşmaya gerek yok.Daha ucuz daha iyi derken neye göre ?
Hangi incelemelere dayanarak bunu söylüyorsun mesela? İki PSU ya sahip misin ikisinin de incelemesini yaptın mı ?2800 e koşa koşa delta alanlara geçmiş olsun 500 daha verip bunu almak fersah fersah daha mantıklı bir seçim.
0db fan ve yeni nesil ATX standartlarını karşılaması bile başlı başına daha iyi bir seçim olduğu anlamına geliyor. Ben masaüstünde bile 7/24 dönen bir fana sahip PSU ile daha modern teknolojilere sahip bir PSU yu kıyaslamam kusura bakma.Hangi incelemelere dayanarak bunu söylüyorsun mesela? İki PSU ya sahip misin ikisinin de incelemesini yaptın mı ?