Event Tracing Fatal Error Sorunu Nasıl Çözülür ?

nexyy

80+
Reaksiyon skoru
13
1000006920.webp
1000006922.webp

Bilgisayarım bi anda çöktü ve kendiliğinden kapandı hata kodunu bile göremedim, sonrasında bilgisayarı açarken ilk baştaki hata geldi ve yeniden başlatttı yeniden başladığında otomatik onarım için hazırlanıyor geldi ve bu kısma geldi burdan sonra ne yapılması gerektiğini biliyorum FAKAT ÇOK BÜYÜK ANLAMADIĞIM bir sorun var bu otomatik onarım ekranı gelince bütün USB aygıtlarım devre dışı kalıyor ve algılamıyor mouse ve klavye dahil ( sadece bu ekranda oluyor çünki bu ekrandan önce biosa girebiliyorum ) lütfen nasıl çözüceğimi birisi söylesin bilen biri çıksın yalvarıyorum ( format atmakta bir çözüm ama bunu şuan istemiyorum )

knk bende 2gün önce yaşadım win11 son sürüme geçtikten sonra oldu hata kodu dead 0 diye geçıyordu ve senin ekranda kaldığın yerde benimde usbler okumuyordu ben direk format cektim win10 a öyle çözdüm

knk bende 2gün önce yaşadım win11 son sürüme geçtikten sonra oldu hata kodu dead 0 diye geçıyordu ve senin ekranda kaldığın yerde benimde usbler okumuyordu ben direk format cektim win10 a öyle çözdüm
kötü olan şey elimde içinde windows kurma dosyası olan usb yok onu hal etmem lazım bir şekilde

Geri