🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

ATX 3.0 modeli değilse 12v hattındaki OCP koruması sorunlu. Hem yükseğe ayarlı hem de bundan dolayı voltaj çok düşüyor. OPP'de yükseğe ayarlı. Pek 12V hattına yüklenmemeye çalışın.
Kurulacak max sistem R7 9700X - 5060Tİ 16GB / RX 9060XT 16GB olacak. Bunlara da 500w bile yeterli oluyor 650W yorulmaz inşallah 😅

Kurulacak max sistem R7 9700X - 5060Tİ 16GB / RX 9060XT 16GB olacak. Bunlara da 500w bile yeterli oluyor 650W yorulmaz inşallah 😅
Yorulma değil de koruma eşikleri nedeniyle 12V hattına aşırı yük binmesi durumunda PSU hemen korumaya girmez(muhtemelejn hiç girmez). Sistem çalışmaya devam edebilir. Risk şansı var lakin pek sanmıyorum o sistemlerle olacağını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunun sesini duysan o fana 0 dB dersin

Alıntıyı görüntüle
Bayağı eskiymiş. ATX 2.03 1998'de çıktı.

Pişe takarken ufak cızırtı sesi çıkıyor tüplü televizyon çınlaması gibi. Korkutuyor
Artık kaplamalar/bloobların çatlamasından veyahut kapasitörlerin eskimesinden dolayı ESR değerinin artmasıyla, bobinler daha çok zorlanıyodur. CW normal. Cızırtı kablo tam uymuyorsa gelebilir.

Son düzenleme:
Alınır mı

Artık kaplamalar/bloobların çatlamasından veyahut kapasitörlerin eskimesinden dolayı ESR değerinin artmasıyla, bobinler daha çok zorlanıyodur. CW normal. Cızırtı kablo tam uymuyorsa gelebilir.
bu akşam bakacağım. Maxpro II'yi almam hataydı

Yorulma değil de koruma eşikleri nedeniyle 12V hattına aşırı yük binmesi durumunda PSU hemen korumaya girmez(muhtemelejn hiç girmez). Sistem çalışmaya devam edebilir. Risk şansı var lakin pek sanmıyorum o sistemlerle olacağını.
hangi özellikler var ki bunda? yüksek voltaj, yüksek sıcaklık, aşırı akım, düşük voltaj, kısa devre falan yer alıyorsa net alınır

QP'nin kapanacak olması sonucu yeni distribütör ile anlaşmışlar. Bedava fiyatlar var yapışın.

A seviyesi, 850W ve tam modüler PSU. Rakibi Enermax Revolution. Daha ne olsun? Orayı yıkın.

C+ seviyesi PSU fiyat iyi.
Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum Güç Kaynağı 4.928 TL yerine 3.675 TL
Bu alınır mı

bu kadar tartışmışsınız

şimdi kargolardan 850w delta psu yerine teknosanın hoparlörü gibi notebook tabağı çıkarsa çok güleceğim.

benim kargo geliyor 2 saate

850 gold

Stok bitti sanmıştım 😄
Kolay kolay ,bu stok bitmez dün yaklaşık 110stok vardı
Screenshot_20251024_122451.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,885
Üyeler
184,243