🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

Platinyum daha iyi tabiiki. Gold olandaki kapsitörler daha karısık. Aralarda çin menşeii'li kapasitörler biraz daha fazla. Ayrıca platinyum 155mm iken gold olan 190mm. Bu eksi sayılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maxpro III'den bahsediyorsanız evet, daha iyi.
Plat olanın ve gold olanın incelemesi var mı hocam ? Full modüler gold yakaladım. Modüler olması ve arada 600 lira olunca biraz cezbetti açıkcası gold.

Plat olanın ve gold olanın incelemesi var mı hocam ? Full modüler gold yakaladım. Modüler olması ve arada 600 lira olunca biraz cezbetti açıkcası gold.

Var.

Bu arada kendisine +ref soğutucu aldım kendisinden. Öner Murat Karaca bir şey dediği zaman diğer bilgsayarcı/al-satçılara göre daha fazla dinliyorum şu ana kadar bir yanlışı yok çünkü. O yüzden kafam karışmıştı. Eğer cidden iyiyse alacağım ayrıca "ŞAHSEN" kısmını görünce ürperdim büyük harflerle diye

Alıntıyı görüntüle

Gen 5 olmaması dezavantaj getirir mi?
Sadece Gen 5'den dolayı değil de ATX standartından dolayı eksi var. ATX 3.0 ile regulasyon performansına belirli eklenmeler yapıldı ekran kartları çok fazla spike veyahut watt çekince.

Örneğin en net fark spike'lar için tolerans %200'e çıkarıldı veya transient response performansları daha sıkı yapıldı.

Son düzenleme:
Sadece Gen 5'den dolayı değil de ATX standartından dolayı eksi var. ATX 3.0 ile regulasyon performansına belirli eklenmeler yapıldı ekran kartları çok fazla spike veyahut watt çekince.

Örneğin en net fark spike'lar için tolerans %200'e çıkarıldı.
Valla şubları okurken çok cahil hissediyorum ya 4 ay önce +12V'u bilmiyordum

Var.

Örneğin en net fark spike'lar için tolerans %200'e çıkarıldı veya transient response performansları daha sıkı yapıldı.
Bu dezavantaj çok sorun yaratır mı hocam, hatırlarsanız dün sabah bu delta powerları ilk ben denk gelip sormuştum, sonra platinum olanı aldım, 9060xt 5700x sistemde kullanacağım

@yusuf7878 ATX 3.0'ın da ne olduğunu bilmediğim için şıklardan birini seçmeni isteyeceğim

A) ∞
B) kaçırma
C) net alınır
D) alınır
E) muzlu popkek

@yusuf7878 ATX 3.0'ın da ne olduğunu bilmediğim için şıklardan birini seçmeni isteyeceğim

A) ∞
B) kaçırma
C) net alınır
D) alınır
E) muzlu popkek
Tüm şıklar hileli gibi duruyor :D

Kullanılacak sisteme bağlı. Eğer profilden doğru konuştuğumuz konudaki sistem ise rahatça idame ettirir sistemi.

Buna ne diyosunuz
5070Tİ için gen5 yeni nesil bir güç kaynağı almanız daha mantıklı olur.

Tüm şıklar hileli gibi duruyor :D

Kullanılacak sisteme bağlı. Eğer profilden doğru konuştuğumuz konudaki sistem ise rahatça idame ettirir sistemi.
İleride 12600KF + 3070 yapsam yine kullanılır mı? Hileli kısmını anlamadım xd

Bu dezavantaj çok sorun yaratır mı hocam, hatırlarsanız dün sabah bu delta powerları ilk ben denk gelip sormuştum, sonra platinum olanı aldım, 9060xt 5700x sistemde kullanacağım
9060xt için hayli hayli yeterli. O dezavantaj pek de 9060xt için geçerli değil.

İleride 12600KF + 3070 yapsam yine kullanılır mı? Hileli kısmını anlamadım xd
Kullanılır. 3070 zaten maksimum 240W'ları görüyor. Ki zaten 3070 ATX 2.X PSU döneminde çıktı.

9060xt için hayli hayli yeterli. O dezavantaj pek de 9060xt için geçerli değil.

Kullanılır. 3070 zaten maksimum 240W'ları görüyor. Ki zaten 3070 ATX 2.X PSU döneminde çıktı.
9070 XT bile yeter o zaman. Çekiyorum

Muhtemelen yeter. Fanı biraz sesli onu söyleyeyim.
Şunun sesini duysan o fana 0 dB dersin

1000027875.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,775
Üyeler
184,682
Son üye
İsa arslan