🔥İndirim Spigen ürünlerinde indirim

Graham BELL telefonu icat ettiğinde spigen ekran koyucu ile kılıf bizden hediye demiş o kadar sağlam marka

tek bir çıkıştan hangisi daha fazla wat verirse onu al 35 w alınabilir Tek bir USB-C bağlantısı ile 30W PD ve 25W PPS süper hızlı şarj sağlar. Çift şarj esnasında cihazlarınız için 25W ve 10W güç dahil toplam 35W gücü destekler. Tüm cihazlarınız için tek adaptör yeter! bilgisi böyle 35 lik in

tek bir çıkıştan hangisi daha fazla wat verirse onu al 35 w alınabilir Tek bir USB-C bağlantısı ile 30W PD ve 25W PPS süper hızlı şarj sağlar. Çift şarj esnasında cihazlarınız için 25W ve 10W güç dahil toplam 35W gücü destekler. Tüm cihazlarınız için tek adaptör yeter! bilgisi böyle 35 lik in
Kusura bakmayın hocam adaptörden çok anlamadığım için soruyorum. Çift girişin işime yarayacağını sanmıyorum ona göre düşünürsek hangisini almalıyım? Ayriyeten ben sadece giriş için sormuyorum özellikleri bakımından başka farkları var mı onu merak ediyorum

35w cift cikis aldim bakalim 150ye geldi,

Kusura bakmayın hocam adaptörden çok anlamadığım için soruyorum. Çift girişin işime yarayacağını sanmıyorum ona göre düşünürsek hangisini almalıyım? Ayriyeten ben sadece giriş için sormuyorum özellikleri bakımından başka farkları var mı onu merak ediyorum
35w için konuşuyorum: 25W güç sağlayan birinci port ile telefonunuzu hızlıca şarj ederken, 10W çıkış sunan ikinci port sayesinde kulaklık, saat gibi aksesuarlarınızı da şarj eder. Tek bir USB-C bağlantısı ile 30W PD ve 25W PPS süper hızlı şarj sağlar. Çift şarj esnasında cihazlarınız için 25W ve 10W güç dahil toplam 35W gücü destekler.

çok fark yok diğerinde sadece 2 port var aynı anda kullanırsan 35w vermez ayrı ayrı diğerindende destekleyen cihaz ve kablo ile başlıkta yazan değeri alabilirsin hocam

14 Pro max telefon var sizce bunlardan almak mantıklı mı orjinal değil emin olamıyorum
Spigen adaptörler iyi. Orijinal almana gerek yok şu an evde 1 tane samsung orijinal adaptörü var o kadar ipadimde bile orijinal adaptörü (kutudan çıkıyor) değil 45w ugreen kullanıyorum 170tlye almıştım sheindan

bazı ürünlerde değişebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence iki portlu olanı al çünkü GaN 3 destekliyor buda hızlı şarj için daha iyi ve daha az ısınma yapar

Son düzenleme:
250 liraya 2 metre kablo aldım inş kazık yemedim

zaten yok bindirimli indirim var :D.

Alacak arkadaşlar spigen ürünlerini tavsiye ederim kaliteli ürünlerdir.
Fiyatları hep böyle hatta beklerseniz gerçek indirim oluyor arada çok daha iyi fiyatlara düşüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,750
Üyeler
183,886
Son üye
a.dogduu
Geri