Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 789
Graham BELL telefonu icat ettiğinde spigen ekran koyucu ile kılıf bizden hediye demiş o kadar sağlam marka
sadece şarj kabloları ile ilgili konuştum adaptörlerin fiyatları hakkında yorumum yok ben 45 watt spigen ve spigen kabloyu 400 tl ye almıştımmc dodoyu önermem internette çok şikayet var powerbank patlaması vs
tek bir çıkıştan hangisi daha fazla wat verirse onu al 35 w alınabilir Tek bir USB-C bağlantısı ile 30W PD ve 25W PPS süper hızlı şarj sağlar. Çift şarj esnasında cihazlarınız için 25W ve 10W güç dahil toplam 35W gücü destekler. Tüm cihazlarınız için tek adaptör yeter! bilgisi böyle 35 lik inBende Samsung tab s9 var önceden Xiaomi adaptörü kullanıyordum (33w) abim bugün şehir dışına gitti bende o yüzden adaptör bakıyordum
İkisi arasında kaldım hangisini almalıyım?
orijinal adaptörden daha hızlı şarj ediyor youtubeda testleri var.14 Pro max telefon var sizce bunlardan almak mantıklı mı orjinal değil emin olamıyorum
Kusura bakmayın hocam adaptörden çok anlamadığım için soruyorum. Çift girişin işime yarayacağını sanmıyorum ona göre düşünürsek hangisini almalıyım? Ayriyeten ben sadece giriş için sormuyorum özellikleri bakımından başka farkları var mı onu merak ediyorumtek bir çıkıştan hangisi daha fazla wat verirse onu al 35 w alınabilir Tek bir USB-C bağlantısı ile 30W PD ve 25W PPS süper hızlı şarj sağlar. Çift şarj esnasında cihazlarınız için 25W ve 10W güç dahil toplam 35W gücü destekler. Tüm cihazlarınız için tek adaptör yeter! bilgisi böyle 35 lik in
35w için konuşuyorum: 25W güç sağlayan birinci port ile telefonunuzu hızlıca şarj ederken, 10W çıkış sunan ikinci port sayesinde kulaklık, saat gibi aksesuarlarınızı da şarj eder. Tek bir USB-C bağlantısı ile 30W PD ve 25W PPS süper hızlı şarj sağlar. Çift şarj esnasında cihazlarınız için 25W ve 10W güç dahil toplam 35W gücü destekler.Kusura bakmayın hocam adaptörden çok anlamadığım için soruyorum. Çift girişin işime yarayacağını sanmıyorum ona göre düşünürsek hangisini almalıyım? Ayriyeten ben sadece giriş için sormuyorum özellikleri bakımından başka farkları var mı onu merak ediyorum
Spigen adaptörler iyi. Orijinal almana gerek yok şu an evde 1 tane samsung orijinal adaptörü var o kadar ipadimde bile orijinal adaptörü (kutudan çıkıyor) değil 45w ugreen kullanıyorum 170tlye almıştım sheindan14 Pro max telefon var sizce bunlardan almak mantıklı mı orjinal değil emin olamıyorum
lisanslı bilindik markaların ürünlerini alabilirsin tabii ki14 Pro max telefon var sizce bunlardan almak mantıklı mı orjinal değil emin olamıyorum
bazı ürünlerde değişebiliyorindirim yok malesef fiyat artmışi aşağıdaki ürün 899 ken 1064 e çıkmış indirimle birlikte
bence iki portlu olanı al çünkü GaN 3 destekliyor buda hızlı şarj için daha iyi ve daha az ısınma yaparKusura bakmayın hocam adaptörden çok anlamadığım için soruyorum. Çift girişin işime yarayacağını sanmıyorum ona göre düşünürsek hangisini almalıyım? Ayriyeten ben sadece giriş için sormuyorum özellikleri bakımından başka farkları var mı onu merak ediyorum
zaten yok bindirimli indirim varindirim yok malesef fiyat artmışi aşağıdaki ürün 899 ken 1064 e çıkmış indirimle birlikte