firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,976
Valla bence NEXT alınır 58 İNÇİNİ 16K ya. Ben aldım baya iyi şimdilik ama sonra nolur bilmiyorum
Link var miValla bence NEXT alınır 58 İNÇİNİ 16K ya. Ben aldım baya iyi şimdilik ama sonra nolur bilmiyorum
Link var mi
Eyvallah bi ara instagramda sistem paylaşıyoduk da sonradan sistem işi bitince yogunluktan falan ilgilenemedim kaldıNick süper king
bitti zatenFırsat olsaydı biterdi gibi şimdiye diye düşünüyorumNormal fiyatına göre indirimli gibi ama ''Almam lazım'' diyecek indirim yok gibi.
Valla bende 65 olanını aldım, kararsızım9250 sini aldım 75" İnch ama kullanan var mı daha önce iade etsem mi acaba diye düşünüyorum. 34 küsüre geldi bu arada fiyat
Bende aynı şekilde, 9200 serisiyle aynı özelliklerde görünüyor ama en yakın fiyat 42 bindi 65 inç için ve satıcısı da Grundig değildi onunMarkadan emin olamıyorumsamsung yada tcl bakıyordum bir anda almış bulundum
![]()
Şuan satıcısı farklı gözüküyor 75 inch in yalnız benim sparişte grunding türkiye satıcıBende aynı şekilde, 9200 serisiyle aynı özelliklerde görünüyor ama en yakın fiyat 42 bindi 65 inç için ve satıcısı da Grundig değildi onun
aynı durumdayım 27k ya 65 inç bir daha zor bulunur gibi...Valla bende 65 olanını aldım, kararsızım