9500 TL altı telefon önerisi

MeReKGs67

80+
Reaksiyon skoru
123
Vergi indirimden de faydalanmak istiyorum o yüzden bu bütçeyi seçtim. Hali hazırda Realme C25 kullanıyorum, beni idare ediyor ama NFC olmaması ve kamerasındaki sorunlardan dolayı değiştirme niyetim var.

Araştırmalarım sonucu bunu güzel buldum siz ne dersiniz?

Fiyat hala geçerli çok iyi ama devlet desteği için en fazla 9500 TL olması lazım :(

Bu markayı da ilk defa duyuyorum

Bu fiyatlara daha iyisi zor öyle yerli marka arıyorsanız da fiyat düşerse tekrar GM 24 pro olabilir

Aşırı fiyat performans geldi gözüme, 2025 yılında 5G olmayan telefon önermem ben.

Aşırı fiyat performans geldi gözüme, 2025 yılında 5G olmayan telefon önermem ben.
Hocam birçok özelliği Casper VIA X40'tan daha kötü

Hocam birçok özelliği Casper VIA X40'tan daha kötü
Adam sana ZTE gibi bir çok sektörde başı çeken köklü bir firmanın 120hz, UFS 3.1 gibi orta seviyede bile zor bulunan donanımlarını barındıran telefonu bu fiyata bulmuş burun kıvırıyorsun. Bir de Casper denen garabetle kıyaslıyorsun, pes doğrusu.

Vergi indirimden de faydalanmak istiyorum o yüzden bu bütçeyi seçtim. Hali hazırda Realme C25 kullanıyorum, beni idare ediyor ama NFC olmaması ve kamerasındaki sorunlardan dolayı değiştirme niyetim var.

Araştırmalarım sonucu bunu güzel buldum siz ne dersiniz?
İndirimle A16 ya da A17 kovala.

Adam sana ZTE gibi bir çok sektörde başı çeken köklü bir firmanın 120hz, UFS 3.1 gibi orta seviyede bile zor bulunan donanımlarını barındıran telefonu bu fiyata bulmuş burun kıvırıyorsun. Bir de Casper denen garabetle kıyaslıyorsun, pes doğrusu.
Hocam sakin ben fazla anlamıyorum telefonlardan sadece teknik özelliklerine bakınca kötü gibi geldi yanılmış olabilirim. Casper'da AMOLED ekran var vs vs

Screenshot_258.webp

"Ancak cihaz ufs 3.1 yazılmasına rağmen işlemci ufs 2.2 ye kadar hızı destekliyor. Dolayısıyla dahili depolama 3.1 olsa bile işlemciden dolayı ufs. 2.2 hızında kasılacaktır teknik olarak."

Bir kullanıcı böyle yazmış buna ne dersin?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Casper Via X40 denen telefonun guncellemesi bitmiş ve 5G'si yok hocam saçmala direkt seçenek değil.
Bu güncelleme olayı ne oluyor tam olarak nereden kontrol ediyoruz güncellemesinin devam edip etmediğini

@damn2u Bu da Gemini Pro'nun yaptığı analiz. Anladığım kadarıyla siz telefonlardan çok iyi anlıyorsunuz lütfen beni aydınlatın yardımcı olun.

Son düzenleme:
Bu arada zaten vergisiz telefon desteğindeki telefonlar arasında değilmiş ZTE (doğru değilmiş galiba araştırıyorum)

"Önceki konuşmamızda bu segmentte UFS 3.1 bulmanın "neredeyse imkansız" olduğunu söylemiştim, çünkü bu segmentin %99'u eMMC kullanır. Sizin bulduğunuz bu telefon, o %1'lik istisnadır ve bu, onu en güçlü aday yapar."

Harbiden bu işi iyi biliyormuşsunuz

Son düzenleme:
@damn2u başka bir kullanıcı da şöyle yazmış

"Evet UFS 3.1 var ama o cihazdaki SoC'teki sınırlamalar nedeniyle okuma hızı UFS 2.2 dolaylarında geziyor.

Ek olarak ZTE cihazlar kutudan çıktığı sürümde kalırlar, yazılımsal destek anlamında en kötü markalardan biridir. Bahsettiğiniz model de Android 13 sürümünü kullanıyor. Android 16'yı kullandığımız günümüzde sırf vergi indirimi için 3 sene öncesinin sürümünü kullanmak mantıklı değil."

Kafanıza yatan marka/model neyse alın, şimdiden hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,913
Üyeler
186,117
Son üye
odyofilolmayansessever
Geri