Cmf Phone 1 9.999 TL 🔥🔥🔥

Bu devirde nfc olmayan cihaz alınmaz
mono hoparlör olması da büyük eksi. OİS olmaması bu fiyata normal ama nfc olmalıyıdı.

Np1 alırdım ben hem malzeme kalitesi daha iyi hem saydığım diğer özellikler var 12 ye düşmüştü galiba

Son düzenleme:
Bunun yerine 12.500e Nothing Phone 1 daha mantıklı değil mi ?
Çok daha mantıklı np1 gibi cihaz cmfnin yanında amiral gemisi kalır nfc streo hoparlör vs her şey mevcut.

2017 model iphone 8 plusda bile nfc var. Mobil bankacılık işlerinde nfc çok lazım oluyor.
ilk telefonum samsung s3de nfc vardı. tabi o zaman hiç kullanmamıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcinin vs daha iyi olduğu kısmı bile tartışmalıyken çok daha iyi deme cehaleti nereden geliyor? ayrıca diğer bütün alanlarda cmf çok daha kötü

ilk telefonum samsung s3de nfc vardı. tabi o zaman hiç kullanmamıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcinin vs daha iyi olduğu kısmı bile tartışmalıyken çok daha iyi deme cehaleti nereden geliyor? ayrıca diğer bütün alanlarda cmf çok daha kötü
1 ekranı süper amoled 2 katı parlaklığı var işlemcisi 4nm bahsettiğiniz tel 6nm çok geriden geliyor gpu performansında 2 ye katlıyor biraz yazarken keşke beyninizi ve interneti kullansanız

1762264325081.webp
1762264203342.webp

1 ekranı süper amoled 2 katı parlaklığı var işlemcisi 4nm bahsettiğiniz tel 6nm çok geriden geliyor gpu performansında 2 ye katlıyor biraz yazarken keşke beyninizi ve interneti kullansanız

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ne güzel ülkem benim ya en çok ses de bu işlemci sitelerine bakan cahillerden çıkıyor. gelmiş bir de frekans karşılaştırması yapmış 😂
iki üç tane telefon incelemesi bakınca neyin ne olduğu çok net anlaşılıyor. dur senin anladığın dilden yazayım.
"keşke beyninizi ve interneti kullansanız"
1762265189162.webp

1762265200157.webp

1762265512310.webp

Geri