Cmf Phone 1 9.999 TL 🔥🔥🔥

Ben bunu vade farksız 9 taksite amazondan aldım. İndirimi görünce bi siparişi iptal edesim geldi ama şu anda acil telefon ihtiyacım var ay sonu tek seferde bu parayı çıkaramadım. Bugün gelecek diyor bakalım nasıl olacak.

Türkiyede kılıf bulamadım, temudan kılıf, şarj başlığı ve ekran + kamera lens koruyucu sipariş ettim. O da 1-2 haftaya gelir. Hadi bakalım hayırlısı. Alengirli ucuz telefon görünce dayanamadım yine.
Hepsiburada da spigen şarj adaptöründe indirim var.

Teşekkürler anneme arıyordum Nothing telefon alcaktım , 2 adet ekledim 28bine düştü birden fazla aldırmıyor

Ben bunu vade farksız 9 taksite amazondan aldım. İndirimi görünce bi siparişi iptal edesim geldi ama şu anda acil telefon ihtiyacım var ay sonu tek seferde bu parayı çıkaramadım. Bugün gelecek diyor bakalım nasıl olacak.

Türkiyede kılıf bulamadım, temudan kılıf, şarj başlığı ve ekran + kamera lens koruyucu sipariş ettim. O da 1-2 haftaya gelir. Hadi bakalım hayırlısı. Alengirli ucuz telefon görünce dayanamadım yine.
Nothing almışsınız siz cmf değil

İş bankasınamı yapıyor taksit?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cmf aldım 128 turuncu

ben o markanın adaptörünü amazondan aldım geçenlerde. 1 haftada bozuldu iade ettim. gıcığım var o yüzden almıyorum.
İş bankasına mı yaptı taksit?

İş bankasınamı yapıyor taksit?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş bankasına mı yaptı taksit?
iş bankası maksimumla aldım. kuveytturke de varmış. 9taksit olmasına şaşırdım ama devlet baba fark etmeden aliym dedim. 9 ay sonra bu taksitler enflasyon yanında yok olur herhalde.

Şu. 256gb olan siyahında da taksit vardı.

Son düzenleme:
NFC olsaydı direkt alırdım Nothing Phone 1 kullandım 6 ay sonrasında Z Flip 4 aldım keşke Nothing Phone'a geri dönebilsem diyorum

2017 model iphone 8 plusda bile nfc var. Mobil bankacılık işlerinde nfc çok lazım oluyor.

Geldi telefon baya kurcaladım kurdum.

En beğenmediğim şey ses kalitesi oldu.

Kamera kalitesini çok iyi beklemiyordum zaten o da pek iyi değil. Arka kamera iyi ışıkta güzel çekiyor. Ön kamera başarısız.

Telefon akıcı, ekran güzel kasası da kaliteli hissettiriyor. Pek elden kayacak bir şey değil o yüzden muhtemelen kılıfsız kullanırım.

NothingOS ilk defa kullanıyorum. Gereksiz şeyler yok arayüzü baya özelleştirebiliyoruz. Kendi iconpackini beğenmedim rengarenk uygulama iconlarını tercih ettim.

Geldi telefon baya kurcaladım kurdum.

En beğenmediğim şey ses kalitesi oldu.

Kamera kalitesini çok iyi beklemiyordum zaten o da pek iyi değil. Arka kamera iyi ışıkta güzel çekiyor. Ön kamera başarısız.

Telefon akıcı, ekran güzel kasası da kaliteli hissettiriyor. Pek elden kayacak bir şey değil o yüzden muhtemelen kılıfsız kullanırım.

NothingOS ilk defa kullanıyorum. Gereksiz şeyler yok arayüzü baya özelleştirebiliyoruz. Kendi iconpackini beğenmedim rengarenk uygulama iconlarını tercih ettim.
Teşekkürler kılıf çıkıyor mu içinden temuya bakayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,390
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri