Cmf Phone 1 9.999 TL 🔥🔥🔥

E devlette nfc olmadan kimlik doğrulama yapılamıyor. Artık çoğu istem, iki aşamalı kimlik doğrulamaya geçti. Bu durumda nfcli cihaz bulup, ona kendi şifrenizi vs girmek veya pttye gitmek. Uğraştırıcı yani. Bunu nasıl atlamışlar, hayret.
Market kasalarında telefondan okutup geçiyorum. Hem kartımın kopyalanması vs önüne geçmiş oluyorum. Eğer pos nfc almıyorsa, qr ile ödüyorum.
Bunu sorun etmezseniz, 10kya harika cihaz. Kamerası fiyatı segmentine göre çok iyi. 33 watt hızlı şarjı var, nothing os çok iyi diyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

taksit seçeneği var mı ya?
Amazondan alırsanız,orada vade farksız 6, vade farklı 12ye kadar bölebilirsiniz. Ama orada yanlış hatırlamıyorsam 13- 15 civarındaydı.

dolby atmos-hi-res-streo-3.5mm jak sese dair hiçbir özellik koymamışlar. elde bir tek işlemci kalıyor. fiyat iyi ama tatsız eksikler var

Ben bunu vade farksız 9 taksite amazondan aldım. İndirimi görünce bi siparişi iptal edesim geldi ama şu anda acil telefon ihtiyacım var ay sonu tek seferde bu parayı çıkaramadım. Bugün gelecek diyor bakalım nasıl olacak.

Türkiyede kılıf bulamadım, temudan kılıf, şarj başlığı ve ekran + kamera lens koruyucu sipariş ettim. O da 1-2 haftaya gelir. Hadi bakalım hayırlısı. Alengirli ucuz telefon görünce dayanamadım yine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,354
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri