🔥İndirim 🔥Philips 6000 Serisi Kablosuz Dikey Süpürge XC6453/00 6999TL🔥

Bugün 14.52de sipariş vermiştim. Kargoya vermişler bile , yorumlar gerçekten çok iyi

IMG_7935.webp

Gelsin direkt anneme full test yaptıracağım. :D

Fiyat çok mu iyi arkadaşlar? benimde bu tarz bir ihtiyacım var. 7 bin TL'ye değer mi?

ziraat ile aldım 3 taksit. sepeti 7508 liraya çıkardım başka ürünlerle. 500 TL puanı aldım. Sanırım 75 te hb puan verdi

Fiyat çok mu iyi arkadaşlar? benimde bu tarz bir ihtiyacım var. 7 bin TL'ye değer mi?
Yoruma göre değerlendirdik. Çok farklı yorumlar olabiliyor. İyi mi kötü mü anlaşılmıyor. Bu üründe olumsuz yok diyebiliriz. Heralde iyidir. Kesin bir şey söyleyemeyiz. Kullanan yorum yaparsa en net öyle öğrenilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ziraat ile aldım 3 taksit. sepeti 7508 liraya çıkardım başka ürünlerle. 500 TL puanı aldım. Sanırım 75 te hb puan verdi
Bugüne özelmiş 200TL üzeri %10 hepsipara 75TL ye kadar. Güzel yapmışsın.

Islak mop özellikli olanına gerek var mı diye düşünüyorum anneme hediye alacağım da

Bu ürünlerin sorunu batarya değişimidir dostlar. Başıma geldi oradan biliyorum. Bataryanın belli bir cycle ömrü var ve bu ömrün sonuna geldikçe şarj tutma kapasitesi gittikçe azalacak ve artık 1 dk çalışmaz hale gelecek.Şarja takacaksınız 5 dk sonra ''doldu, %100'' yazacak ama çalıştırınca 1 dk içinde %0 olacak. Bu dediklerim kullanım sıklığınıza ve şarj alışkanlıklarınıza göre değişir ama genelde garanti bittikten birkaç ay ila bir yıl kadar sonra oluyor. Olunca ne olacak derseniz yeni batarya fiyatlarını şimdiden incelemenizde fayda var:
Ürünün resmi sayfası aksesuar kısmından bataryaya bakalım. (TIKLA)
Resmi sayfadan aldığım onaylı satıcıların anlık fiyatları:
Amazon: 8.183 TL (TIKLA)
Trendyol: 8.438 TL (TIKLA)
Mediamarkt: 8.599 TL (TIKLA)
Teknosa: 8.599 TL (TIKLA)

Uzun lafın kısası bataryasını hesaplayarak iş yapmak faydanıza olur.

Bu ürünlerin sorunu batarya değişimidir dostlar. Başıma geldi oradan biliyorum. Bataryanın belli bir cycle ömrü var ve bu ömrün sonuna geldikçe şarj tutma kapasitesi gittikçe azalacak ve artık 1 dk çalışmaz hale gelecek.Şarja takacaksınız 5 dk sonra ''doldu, %100'' yazacak ama çalıştırınca 1 dk içinde %0 olacak. Bu dediklerim kullanım sıklığınıza ve şarj alışkanlıklarınıza göre değişir ama genelde garanti bittikten birkaç ay ila bir yıl kadar sonra oluyor. Olunca ne olacak derseniz yeni batarya fiyatlarını şimdiden incelemenizde fayda var:
Ürünün resmi sayfası aksesuar kısmından bataryaya bakalım. (TIKLA)
Resmi sayfadan aldığım onaylı satıcıların anlık fiyatları:
Amazon: 8.183 TL (TIKLA)
Trendyol: 8.438 TL (TIKLA)
Mediamarkt: 8.599 TL (TIKLA)
Teknosa: 8.599 TL (TIKLA)

Uzun lafın kısası bataryasını hesaplayarak iş yapmak faydanıza olur.
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum, lakin şarjlı/pilli tüm ürünlerin böyle olduğunu düşünüyorum. Tıpkı elektrikli araçlar gibi.
Benimde akıllı robotum var, zamanında robot parasına geçtiğimiz ay pilini aldım (2 sene sonra). Böyle bilgiler hayat kurtarır. Teşekkürler @TeknoAdam

6 saatte sarj olduğunu belirtiyor şaka olmalı.
1762282193505.webp

Geri