Yardım Huawei Freebuds 4 Pro vs 3 Pro

PattisReyis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
Bu ikisinin arasındaki fiyat farkında değer mi (1800-2000) mikrofonu kaliteli bir kulaklık arayışındayım 6-7k bandına başka ne alınabilir

4 pro mükemmel bir kulaklık
Tek eksiği diyebileceğim sony kulaklıklarda olan biriyle konuşmaya başlayınca müziğin durma olayı yok

huawei freebuds 3 pro kullanmadım ama daha önce airpods pro 2 ve samsung galaxy buds 3 pro kullandım açık ara en iyisi huawei freebuds 4 pro diyebilirim

huawei freebuds 3 pro kullanmadım ama daha önce airpods pro 2 ve samsung galaxy buds 3 pro kullandım açık ara en iyisi huawei freebuds 4 pro diyebilirim
Bass kalitesi çok düşük ve tiz sesler boğuluyor diyorlar öyle mi hocam, 6k verip sadece mikrofonu iyi olsun da istemiyorum pek

Bass kalitesi çok düşük ve tiz sesler boğuluyor diyorlar öyle mi hocam, 6k verip sadece mikrofonu iyi olsun da istemiyorum pek
bass kalitesinin düşük olduğunu hiç düşünmüyorum karalama kampanyası gibi olmuş sallamışlar. tizlerinde sesi boğmuyor çok memnunum şuan iyiki aldım diyorum o dediğin samsungta vardı. benden sana tavsiye bass tiz sesini değil yeni nesil kulaklık alacağın zaman static noise denilen muhabbeti araştır samsung bu konuda çok geride.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu videoları izleyebilirsin ayrıca kanaldaki diğer kulaklık videolarınıda izle aklında net bir fikir oluşur

Son düzenleme:
Bu ikisinin arasındaki fiyat farkında değer mi (1800-2000) mikrofonu kaliteli bir kulaklık arayışındayım 6-7k bandına başka ne alınabilir
Merhaba aldınız mı acaba? Aldıysanız ne aldınız ve öneriniz nedir?

Yok almadım maalesef 11.11 indirimlerini bekliyorum
Ben de aynı şekilde samsung buds 3 pro ile huawei freebuds pro 4 arasında kaldım. 11.11 de pro 4 güzel indirime girersem alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,567
Üyeler
186,750
Son üye
dynodeniz06
Geri