supremekalel
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Kaliteli 240mm sıvı soğutma önerisi istiyorum. Fiyat önemli değil. LS520 düşünüyordum ama lowell ile netsipariş güvenilir mi bilemedim.
Arctic liquid freezer iii 240 rgb karar verdimgüzel bir hava soğutma ile 240ml sıvı soğutmadan çok daha iyiverim alabilirsiniz. şart mı sıvı olması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
CORSAIR NAUTILUS 240 RS ARGB 240mm Siyah Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA
CORSAIR NAUTILUS 240 RS ARGB 240mm Siyah Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile CW-9060092-WW ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
ARCTİC güzel markadır fakat resmi distribütör bir ofisi türkiyede olmadıgı için 6 yıl garantisi geçersiz oluyor. ürünü aldığınız da 2 yıl garantili olacaktır bilginiz olsun.benim size gönderdiğim corsair ürünü tr de 5 yıl garantilidir.Ayrıca arctic pompası 2 nesil de oldugu gibi 3 nesilde de gürültü çalışması bir dönem gündem olmuştu bunu da bilmenizde fayda vardır.toparlarsak ''HAYIRLI OLSUNArctic liquid freezer iii 240 rgb karar verdim
Aciklama icin tesekkurler ama sivi sogutma oncelikti.ben sıvı sogutma kullanmiyorum hava sogutma kullaniyorum gayet serin çalışıyor hocam
Bilgilendirme icin cok tesekkur ederim. Kuzenim icin sormustum soruyu. Bende ls720 var o yuzden ls520 aldiracaktim fakat saticilari guven vermedi ve pahali geldi onun yerine ustune koydurup bunu aldirmaya karar verdim. İlerde islemcisini guncellerse bununlada devam eder diye. Corsairin modellerini biliyorum fakat sogutmasi bu islemci icin yeterli olsada ls520 kadar iyi performansli degil diye biliyorum yanlis miyim?ARCTİC güzel markadır fakat resmi distribütör bir ofisi türkiyede olmadıgı için 6 yıl garantisi geçersiz oluyor. ürünü aldığınız da 2 yıl garantili olacaktır bilginiz olsun.benim size gönderdiğim corsair ürünü tr de 5 yıl garantilidir.Ayrıca arctic pompası 2 nesil de oldugu gibi 3 nesilde de gürültü çalışması bir dönem gündem olmuştu bunu da bilmenizde fayda vardır.toparlarsak ''HAYIRLI OLSUN![]()