Çözüldü✓ 5700X işlemci için sıvı soğutma önerisi

Reaksiyon skoru
33
Kaliteli 240mm sıvı soğutma önerisi istiyorum. Fiyat önemli değil. LS520 düşünüyordum ama lowell ile netsipariş güvenilir mi bilemedim.

güzel bir hava soğutma ile 240ml sıvı soğutmadan çok daha iyiverim alabilirsiniz. şart mı sıvı olması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arctic liquid freezer iii 240 rgb karar verdim
ARCTİC güzel markadır fakat resmi distribütör bir ofisi türkiyede olmadıgı için 6 yıl garantisi geçersiz oluyor. ürünü aldığınız da 2 yıl garantili olacaktır bilginiz olsun.benim size gönderdiğim corsair ürünü tr de 5 yıl garantilidir.Ayrıca arctic pompası 2 nesil de oldugu gibi 3 nesilde de gürültü çalışması bir dönem gündem olmuştu bunu da bilmenizde fayda vardır.toparlarsak ''HAYIRLI OLSUN :)

ben sıvı sogutma kullanmiyorum hava sogutma kullaniyorum gayet serin çalışıyor hocam
Aciklama icin tesekkurler ama sivi sogutma oncelikti.

ARCTİC güzel markadır fakat resmi distribütör bir ofisi türkiyede olmadıgı için 6 yıl garantisi geçersiz oluyor. ürünü aldığınız da 2 yıl garantili olacaktır bilginiz olsun.benim size gönderdiğim corsair ürünü tr de 5 yıl garantilidir.Ayrıca arctic pompası 2 nesil de oldugu gibi 3 nesilde de gürültü çalışması bir dönem gündem olmuştu bunu da bilmenizde fayda vardır.toparlarsak ''HAYIRLI OLSUN :)
Bilgilendirme icin cok tesekkur ederim. Kuzenim icin sormustum soruyu. Bende ls720 var o yuzden ls520 aldiracaktim fakat saticilari guven vermedi ve pahali geldi onun yerine ustune koydurup bunu aldirmaya karar verdim. İlerde islemcisini guncellerse bununlada devam eder diye. Corsairin modellerini biliyorum fakat sogutmasi bu islemci icin yeterli olsada ls520 kadar iyi performansli degil diye biliyorum yanlis miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arctic resmi distributoru teknobiyotik gozukuyor ama dedigin gibi 2 yil garantiliymis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,010
Üyeler
187,133
Son üye
Ewnhell
Geri