hocam memnun musunuz çünkü wraith yeni çıkardığı coğu üründe sorun yaşıyor ve daha net bir şey yokken bile risk almak istemiyorum kendim x1 ultimate kullanıcısıyım ve çok memnunum ama klavye için içimde şüphe vardıW60 var ciela edition versiyonu sınırlı surum bu klavye ama indrimler olcak wraith te onu bekleyebilirsin 2 3 gun icersinde veya yarın indrm olur herhalde 11 11 indrimleri var çünkü bende w60 kitsune var boyle duruyor benim setup ta genel olarak malzeme kalitesi bence bu fiyat bandına gore cok iyi.![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Kitsune Edition ve Ciela sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz...wraithesports.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/2-3-k-klavye-onerisi.1176805/#post-10586673 açtığım konu üzerinden gitsek nasıl olur hocam dün gece sormuştumW60 var ciela edition versiyonu sınırlı surum bu klavye ama indrimler olcak wraith te onu bekleyebilirsin 2 3 gun icersinde veya yarın indrm olur herhalde 11 11 indrimleri var çünkü bende w60 kitsune var boyle duruyor benim setup ta genel olarak malzeme kalitesi bence bu fiyat bandına gore cok iyi.![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Kitsune Edition ve Ciela sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz...wraithesports.com