Puff (Elektronik sigara zararları çok mudur)

Daha yeni bir arkadaşımın ciğeri söndü-küçüldü.Hala burda bişey olmaz mı diye soruyorsun çoluk çocukla uğraşmayacağım kullan geber git kardeşim.Ananı babanı üzersin bu kafayla çok yaşamazsın zaten.
Amacım bağımlı olmak değil zaten heves alıp bırakmak Şuan bile bağımlı değilim bağımlı olsam dakka başı içmek isterim ama 1 aydır sadece isteğime bağlı içiyorum yani Sürekli bir ihtiyaç yok Satmayı düşünüyorum zaten Sadece Bu içtiğimin bir zararı olurmi diyorum durduk yere Sinirlenme kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun kısa-uzunu yok, şansına ve vücudunun göstereceği dirence bağlı.
Eyvallah

Zararlı. Gencecik yaşta kendinize neden zarar verme yarışına giriyorsunuz? Aynı soruyu kendime de soruyorum da cevabını bulamıyorum.

Sana zararını şöyle anlatayım; akrabamızın arkadaşına akciğer kanseri teşhisi konuldu. Normalde de sigara içen birisiydi zaten ama son bir kaç senedir elektronik sigaralara merak sarmıştı. Sırf onlardan dolayı müdahele edilemiyor ve ölmeyi bekliyor adam. İçecekseniz adam akıllı sigara için.
Senelerdir İçen birisi vs maksimum 6 ay içen birisi Siz neden sorduğun soruyu bir yerinizden anlıyorsunuz diyorumki kısa vadede etkilimi

Merhaba arkadaşlar öncelikle Bu konuyu bilgi edinmek ve diğer kişilerde bilgi edinsin diye açtım Eğer konuyu açmak yasak ise Kaldirabilirim Anlattiklarimi lütfen Özenmeyin

Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım Yakın zamanda yaklaşık 1 ay oldu puff içmeye başladım Bağımlı değilim yani günde maksimum 50 fırt çekiyorum Oda maksimum haftada 150 fırt belki çekiyorumdur Aklımda olan şey Kışa vadede Çok büyük etkileri olurmu uzun vadede olucani biliyorum fakat Arkadaşlarım 4-5 senedir sigara+ puf kullanıyorlar fakat Kondisyon eksikliği dışında ciddi Sorunlar yasamadilar veya yakında yasicaklardir fakat şuan bir şey yok

Sizden istediğim Şey ise puff cidden 6 ay falan kullanınca Ciddi bir Sorun yaratırmi Kondisyon kayiblari dışında sağlık olarak (Bolca su içiyorum Dövüş sporu yapıyorum Hareketli birisiyim)
Okumadım ama sigara iç daha iyi.

geçen sadece enes bunla ilgili video yaptı , çok kısa zararlarına değiniyordu izleyebilirsin videosunu

Amacım bağımlı olmak değil zaten heves alıp bırakmak Şuan bile bağımlı değilim bağımlı olsam dakka başı içmek isterim ama 1 aydır sadece isteğime bağlı içiyorum yani Sürekli bir ihtiyaç yok Satmayı düşünüyorum zaten Sadece Bu içtiğimin bir zararı olurmi diyorum durduk yere Sinirlenme kanka

Eyvallah

Senelerdir İçen birisi vs maksimum 6 ay içen birisi Siz neden sorduğun soruyu bir yerinizden anlıyorsunuz diyorumki kısa vadede etkilimi
Bağımlılığın ne olduğunun farkında değilsin 7 senedir sigara kullanıyorum bırakmak kolay mı zannediyorsun?Bi kere alıştımı geri dönüşü çok zor git at çöpe ne içiyorsan

hocam sigara işi mastürbasyon gibidir öyle bırakıcam diyip bırakamıyonuz babam çok fazla denedi olmadı
ciğerleriniz işlevsiz kalmaya doğru gider vücudun temizlemesi yıllar alıyor kendim pasif bir içici olmama rağmen ki pasif içici olmak daha kötü bir şey normal içenlerden daha çok zarar alıyorum :D şuanda astım belirtileri var nefes darlığım var siz düşünün işte devamını

Ciğerler puff olur.

Bu tarz cihazların kesinlikle çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Özellikle gördüğümüz "ciğeri söndü" tarzında haberler oldukça ürkütücü.

Bağımlılığın ne olduğunun farkında değilsin 7 senedir sigara kullanıyorum bırakmak kolay mı zannediyorsun?Bi kere alıştımı geri dönüşü çok zor git at çöpe ne içiyorsan
Beni benden iyi bilemessin 1 aydır kullanıyorum hala bağımlılık yapmadı Aylarca kullanırsam yapabilir belki ama dediğim gibi 2-3 ay kullanıp sadece heves atacağım ayrıca Sağlığıma dikkat ediyorum bağımlı olmamak için dakika başı içmiyorum

Bu tarz cihazların kesinlikle çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Özellikle gördüğümüz "ciğeri söndü" tarzında haberler oldukça ürkütücü.
Evet zaten korkum bu Ama Nereye baksam en kötü 1 seneden fazla kullanan kişilerde görülüyor bunlar benim düşünceme göre 2 ay kullanimda bir şey olmaz gibi

Beni benden iyi bilemessin 1 aydır kullanıyorum hala bağımlılık yapmadı Aylarca kullanırsam yapabilir belki ama dediğim gibi 2-3 ay kullanıp sadece heves atacağım ayrıca Sağlığıma dikkat ediyorum bağımlı olmamak için dakika başı içmiyorum

Evet zaten korkum bu Ama Nereye baksam en kötü 1 seneden fazla kullanan kişilerde görülüyor bunlar benim düşünceme göre 2 ay kullanimda bir şey olmaz gibi

Ama yinede bir şey olmaz gibi dediğin şey kendi canın bana soracak olursan kullanmamanı öneririm geri dönülemez zararları olabilir

Eyvallah

Sen neden bir tarafınla okuyorsun evladım? Zararlı işte, anlasana...

Geri