🔥İndirim 🔥🔥🔥TCL 65C7K 65'' 165 Ekran MiniLED Google TV 🔥55.207,84 TL

Reaksiyon skoru
71
TCL 65C7K 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD MiniLED Google TV

Dünkü fiyatından ucuza indi
Dün alanlar farkını istesin . Ben de almıştım isteyeceğim boşuna iptal çekmeye gerek yok

Ekler

• IMG_1765.webp
    IMG_1765.webp
    131.1 KB · Hit: 251
Hala yurtdışı fiyatları arasında uçurum var. Ah be hisense gelmedin hala 😭

Bu fiyata 75inç canavar modeller var.

Son düzenleme:
Dibin dibi fiyat. Daha da düşmez bu fiyatın altına
Bitti galiba ama stok yenileyebilir Teknosa belli olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer daha büyük indirime girerse tekrar tekrar farkı iade ederler mi ?
Şimdi konuştum normalde 1 kez kupon tanımlanıyor ve 14 gün sonra kullanılıyor dedi Ama bazen oluyormuş . Şimdi şikayet kaydı oluşturdum. Ürün dün 56.029 TL idi kuponla bugün de aynı kuponla 55.207 TL diyorum . O kuponlu fiyat sistem 320 TL tanımlıyor dedi kabul etmedim . Çünkü Dünkü kupon bugün de geçerliydi . Hatta şuanda sizinle konuşurken ürünü ucuz fiyattan alamadım diğerini iptal şansımı da kaybettim dedim ve bununla ilgili kayıt açtılar . Muhtemelen olumlu dönüş alırım Hepsiburada genelde mağdur etmiyor . Sadece biraz uğraştırıyor

OLED 'e yönelin arkadaşlar heleki uzun süreli kullanacaksanız LG harici bu fiyatlarda bakmanızı önermem keşke sony olsada ona yönelseydik..

Aynı/yakın fiyata 75C6K satılmakta. Tavsiye eder misiniz?
Puanlama farkı şu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OLED 'e yönelin arkadaşlar heleki uzun süreli kullanacaksanız LG harici bu fiyatlarda bakmanızı önermem keşke sony olsada ona yönelseydik..
Aynen maalesef kullanamamak büyük eksiklik . Kimse getirmiyor

Ekler

• IMG_1771.webp
    IMG_1771.webp
    46.5 KB · Hit: 93
İndirimde gördükten sonra inceledim ve alınabilir olduğuna kanaat getirdim fakat o ara indirim bitti. Umarım tekrar bu fiyatlara iner de çekebiliriz.

İndirimde gördükten sonra inceledim ve alınabilir olduğuna kanaat getirdim fakat o ara indirim bitti. Umarım tekrar bu fiyatlara iner de çekebiliriz.
Bir kaç gündür sürekli indirim oluyor. Takipte kalın illa düşecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,112
Üyeler
187,450
Son üye
BedirhanAyd
Geri