🔥İndirim 🔥🔥🔥TCL 65C7K 65'' 165 Ekran MiniLED Google TV 🔥55.207,84 TL

Reaksiyon skoru
64
TCL 65C7K 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD MiniLED Google TV

Dünkü fiyatından ucuza indi
Dün alanlar farkını istesin . Ben de almıştım isteyeceğim boşuna iptal çekmeye gerek yok

Ekler

• IMG_1765.webp
    IMG_1765.webp
    131.1 KB · Hit: 187
Hala yurtdışı fiyatları arasında uçurum var. Ah be hisense gelmedin hala 😭

Bu fiyata 75inç canavar modeller var.

Son düzenleme:
Dibin dibi fiyat. Daha da düşmez bu fiyatın altına
Bitti galiba ama stok yenileyebilir Teknosa belli olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer daha büyük indirime girerse tekrar tekrar farkı iade ederler mi ?
Şimdi konuştum normalde 1 kez kupon tanımlanıyor ve 14 gün sonra kullanılıyor dedi Ama bazen oluyormuş . Şimdi şikayet kaydı oluşturdum. Ürün dün 56.029 TL idi kuponla bugün de aynı kuponla 55.207 TL diyorum . O kuponlu fiyat sistem 320 TL tanımlıyor dedi kabul etmedim . Çünkü Dünkü kupon bugün de geçerliydi . Hatta şuanda sizinle konuşurken ürünü ucuz fiyattan alamadım diğerini iptal şansımı da kaybettim dedim ve bununla ilgili kayıt açtılar . Muhtemelen olumlu dönüş alırım Hepsiburada genelde mağdur etmiyor . Sadece biraz uğraştırıyor

OLED 'e yönelin arkadaşlar heleki uzun süreli kullanacaksanız LG harici bu fiyatlarda bakmanızı önermem keşke sony olsada ona yönelseydik..

Aynı/yakın fiyata 75C6K satılmakta. Tavsiye eder misiniz?
Puanlama farkı şu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OLED 'e yönelin arkadaşlar heleki uzun süreli kullanacaksanız LG harici bu fiyatlarda bakmanızı önermem keşke sony olsada ona yönelseydik..
Aynen maalesef kullanamamak büyük eksiklik . Kimse getirmiyor

Ekler

• IMG_1771.webp
    IMG_1771.webp
    46.5 KB · Hit: 50
İndirimde gördükten sonra inceledim ve alınabilir olduğuna kanaat getirdim fakat o ara indirim bitti. Umarım tekrar bu fiyatlara iner de çekebiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,652
Üyeler
184,341
Son üye
alpeer1
Geri