❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AAA.webp

Ben de aşağıdakini almayı düşünüyorum, duvara asmaktan daha güvenli sanki.

Bana da duvarı delmek yerine daha mantıklı geldi. Fiyatı duvar askılarına göre tuzlu olmasa direkt alırdım. Şuan duvar askısı kullananların tecrübelerini bekliyorum.

65 inç modelini 4 gündür kullanıyorum. Kullandığım modlar: Dolby Vision da Vivid, normal modlarda Oyun/OyunHDR arka ışık değiştirilebiliyorsa bazen 80e alıyorum.
Parlaklık:60
Kontrast:55
Doygunluk:55
Ton:5
Netlik:4
Gelişmiş kısmında:
Renk Sıcaklığı: Standart ve tüm renkler 0 da.
Yerel Karartma: Yüksek
DNR: Orta
MPEG NR: Orta
Otomatik Luma: Kapalı
Yerel Kontrast: Düşük
Dinamik Renk: Düşük
Cilt Rengi: kapalı
DI Film Modu: Kapalı
Mavi Şiddeti Kapalı
GAMA: Orta
Geriye kalan ayarlar standart olarak kapalı ve dokunmadım.

Ses ayarını film modunda kullanıyorum dolby ses işlemeyi açmaya gerek duymadım.

Bu ayarlarda çok memnunum. OLEDe yakın bir kalite alıyorum.

Arkadaşlar bu inanılmaz bir fırsat mı bilmiyorum ben de HYPE trenine bindim. Geçen hafta Grundig 65 inc OLED 39K'ya gelmişti. HDMI 2.1 olmadığı için düşünürken bitti. Kendi çalışma odamda LG OLED var. Salona alacağım çok extreme bir TV aramıyoruum. Hatta bu markanın 65 inc QLED'i şuan 20K. Onu düşünürken bu TV bir anda forumun gözbebeği oldu. Ben de radara aldım ama bilmiyorum. Zaten fiyatı bu olacakmış her zaman gibi extra zam yapacaklarını sanmıyorum, ancak bu forum sayesinde inanılmaz bir hype aldı. Abdullah'da satın almış gördüğüm kadarıyla ki, bu forum sayesinde yüksek satış adetlerine ulaştı. Belki iş birliği bile gelir. Ben kasım ayı kapsamında fiyatının çok değişeceğini sanmam. Çünkü kimse bir malı 1 hafta içinde daha yüksek fiyattan almaz. Şu 1000'lik Amazon kuponu gelseydi alcaktım ama fake çıktı gibi bir şey oldu. Abdullah'ın incelemesini bekleyeceğim. Yüksek ihtimalle bir kaç güne yüklemiş olur.

Arkadaşlar bu inanılmaz bir fırsat mı bilmiyorum ben de HYPE trenine bindim. Geçen hafta Grundig 65 inc OLED 39K'ya gelmişti. HDMI 2.1 olmadığı için düşünürken bitti. Kendi çalışma odamda LG OLED var. Salona alacağım çok extreme bir TV aramıyoruum. Hatta bu markanın 65 inc QLED'i şuan 20K. Onu düşünürken bu TV bir anda forumun gözbebeği oldu. Ben de radara aldım ama bilmiyorum. Zaten fiyatı bu olacakmış her zaman gibi extra zam yapacaklarını sanmıyorum, ancak bu forum sayesinde inanılmaz bir hype aldı. Abdullah'da satın almış gördüğüm kadarıyla ki, bu forum sayesinde yüksek satış adetlerine ulaştı. Belki iş birliği bile gelir. Ben kasım ayı kapsamında fiyatının çok değişeceğini sanmam. Çünkü kimse bir malı 1 hafta içinde daha yüksek fiyattan almaz. Şu 1000'lik Amazon kuponu gelseydi alcaktım ama fake çıktı gibi bir şey oldu. Abdullah'ın incelemesini bekleyeceğim. Yüksek ihtimalle bir kaç güne yüklemiş olur.
Hocam hangi sitede 39a düşmüştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,925
Üyeler
184,858
Son üye
xbey
Geri