KaZZeM
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
6 ay sıfır faiz mantıklı aslında.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kredi kartı sıkıntısı olan buna bakabilir Hepsiburada alışveriş kredisi
Kanka stok bitiyor 8 bekleyeyim dedim de ne yapacağız bakalım6 ay sıfır faiz mantıklı aslında.
aldım ben de 1000 lira uygulanmıyor zaten eldeki maldan olmayak bari bitecek çünküAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Valla benim iade de gelmedi fafadsfadfad.Kanka stok bitiyor 8 bekleyeyim dedim de ne yapacağız bakalım
Bana da duvarı delmek yerine daha mantıklı geldi. Fiyatı duvar askılarına göre tuzlu olmasa direkt alırdım. Şuan duvar askısı kullananların tecrübelerini bekliyorum.Ben de aşağıdakini almayı düşünüyorum, duvara asmaktan daha güvenli sanki.
electroon Vontech LMA-04 32-75inch Lcd-Led TV Ayak Masa Standı : Amazon.com.tr: Elektronik
electroon Vontech LMA-04 32-75inch Lcd-Led TV Ayak Masa Standı : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bu konuda fikri olan var mıMerhaba bu TV ile aşağıda linkte bulunan TV arasında kaldım. İkisi farklı ama karar veremedim. Philips 58PUS7304/12 televizyonum ekranı kırıldı yoksa çok memnun idim. (Hemen hemen tüm mesajları saatlerdir okuyorum.)
https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-tv-a-pro-55-2026/
Hocam hangi sitede 39a düşmüştüArkadaşlar bu inanılmaz bir fırsat mı bilmiyorum ben de HYPE trenine bindim. Geçen hafta Grundig 65 inc OLED 39K'ya gelmişti. HDMI 2.1 olmadığı için düşünürken bitti. Kendi çalışma odamda LG OLED var. Salona alacağım çok extreme bir TV aramıyoruum. Hatta bu markanın 65 inc QLED'i şuan 20K. Onu düşünürken bu TV bir anda forumun gözbebeği oldu. Ben de radara aldım ama bilmiyorum. Zaten fiyatı bu olacakmış her zaman gibi extra zam yapacaklarını sanmıyorum, ancak bu forum sayesinde inanılmaz bir hype aldı. Abdullah'da satın almış gördüğüm kadarıyla ki, bu forum sayesinde yüksek satış adetlerine ulaştı. Belki iş birliği bile gelir. Ben kasım ayı kapsamında fiyatının çok değişeceğini sanmam. Çünkü kimse bir malı 1 hafta içinde daha yüksek fiyattan almaz. Şu 1000'lik Amazon kuponu gelseydi alcaktım ama fake çıktı gibi bir şey oldu. Abdullah'ın incelemesini bekleyeceğim. Yüksek ihtimalle bir kaç güne yüklemiş olur.
TeknosaHocam hangi sitede 39a düşmüştü