🔥İndirim Excalibur G870 i7-13620H 16GB 500GB RTX5070 8GB 165Hz 15.6" 61699₺

fenerlimühendis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
989
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Casperı gördüm kaçtım.
24978.webp

Casper üzgün :(

5070 en ucuz fiyat bu olduğu için paylaştım 😅

13620h işlemci 115 watta kadar çıkıyor. 35w sinirli kullanmicaksaniz 100 derecelere çıkıyordu Acer laptopta. Termal macun bir yere kadar faz değişimli ped dışında maks sıcaklığı hiçbir macun düşürmüyordu bende

Casperı gördüm kaçtım.
Hayalet Casper ile karıştırdın herhalde konuyu. Her ürünün bir fiyatı var bu tarz cihazlara kafayı yakmışsınız markaları takım tutar gibi tutuyorsunuz. Yetmiyor bir de dalga geçiyorsunuz. Sponsorlu olan var olmayan var eline fabrikasyon hatalı ürün gelen var sırf ailesi satın aldı diye kullananlar var ya da bütçesi bu cihazlara yetenler var satıcı bile reklamını yapıyor velilerde anlamıyor alıyor bunlar olağan şeyler ama biraz da kendinize saygınız olsun. Moderatörlerde zaten rapora dönmeseydi Casper zorla ürün satıyor bu foruma herhalde diyecektim zira diğer forumlarda görülemeyen bir haterlık düzeyi sezdim burada.

Casper ürününü şikayet etmek isteyen için 10/10 ortam. İstediğin kadar G870 için özellikle inceleme yap ister objektif ister sponsorlu burada, domino etkisi gibi düşünün bu forumda öyle bir başlatıldı ki bu yeni indirim konusu açılsa aynı mesajı oraya da yazar. İki konuya da aynı mesajı atmasının bu şahsın başka açıklaması da olamaz. Memnun değilseniz sevmiyorsanız dalga geçmeden de bunları belirtebilirdiniz. Kimse Casper sevmek zorunda da değil lakin üsluba bakarsan kahvehanedeyiz.

Gelişmiş ülkelerin ucuz diye aldığı bileşenleri alırken 1000 kere düşünüyoruz zaten bir de böyle mesaj yakışmamış.

Son düzenleme:
Geri