Roborock s8 max v ultra alınır mı ?

Hocam kaç odalı eviniz var sormamı mazur gör :kekw: 300 metrekare mi o.O2

1 yıl gitmez bence o kadara ya, yine de deneyin zaten özel deterjan haznesi var makinanın da sonuçta paspas yıkamaya falan da dönecek düzenli aralıklarla, merkezi bir yere yerleştirmenizde fayda var süpürme şarj süresi için.
eve gelene kadar zam gelmiş
bendeki şansta bu kadar
bu fiyattan alınır mı ne dersiniz
Hiçbir fikrim yok hocam.
Ben daha kutudan çıkarmadım.

Ne alınır ?
Uzun süreli götürecek bir makine lazım
https://www.hepsiburada.com/roboroc...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.56.1

Zamanında ikisini de karşılaştırmıştım. Gram farkı yoktu genel performans ve temizlik olarak. Fiyat olarak s8 maxv ultra sürekli gereksiz yüksekti fiyatı. Halbuki ne kenar temizleme için paspas kolu açılıyor (minik bir paspas koymuşlar köşeler için o hiçbir işe yaramaz) ne de deterjan haznesi aşırı faydalı bir iş yapıyor( zaten temiz su dolduruyorsunuz yenileme sırasında, doldururken 1 kapak temizleme solüsyonü koymanız yetiyor)

1. senesini doldurmak üzere bu robot süpürge benimle ve tek derdim şarj ömrünün kısalmasıydı, o bile olmadı. Hala aynı sürede, aynı şarj seviyesinde kalıp aynı performansı veriyor.

Size ilk attığım zaman 31.999 muş. Bence hala iyi fiyatı.

Bu tarz özelliklere sahip robotların ederi 40k. Üstü bence gereksiz olur özelliklerine göre.

https://www.hepsiburada.com/roboroc...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.56.1

Zamanında ikisini de karşılaştırmıştım. Gram farkı yoktu genel performans ve temizlik olarak. Fiyat olarak s8 maxv ultra sürekli gereksiz yüksekti fiyatı. Halbuki ne kenar temizleme için paspas kolu açılıyor (minik bir paspas koymuşlar köşeler için o hiçbir işe yaramaz) ne de deterjan haznesi aşırı faydalı bir iş yapıyor( zaten temiz su dolduruyorsunuz yenileme sırasında, doldururken 1 kapak temizleme solüsyonü koymanız yetiyor)

1. senesini doldurmak üzere bu robot süpürge benimle ve tek derdim şarj ömrünün kısalmasıydı, o bile olmadı. Hala aynı sürede, aynı şarj seviyesinde kalıp aynı performansı veriyor.

Size ilk attığım zaman 31.999 muş. Bence hala iyi fiyatı.

Bu tarz özelliklere sahip robotların ederi 40k. Üstü bence gereksiz olur
Hocam suyu ne kadar süre gidiyor ?
Genel temizlik için yeterli mi ?
Paspasları koku yapıyor mu ?

Hocam suyu ne kadar süre gidiyor ?
Genel temizlik için yeterli mi ?
Paspasları koku yapıyor mu ?
Solüsyon suyunu diyorsan baya bir gidebiliyor bizimki daha yeni bitmek üzereydi, yenisini aldık. Normal hazne suyunu diyorsan su sıklığı ortadayken 5-6 temizliğe gidiyor 85 metrekareye.

Genel temizlik için bir hayli yeterli. Paspas kokusu paspası sıcak yıkayıp temizlediğinden yapmıyor. O modu kapatırsanız belki yapabilir ama hiç kapamadım ben. Düzenli olarak da istasyonunu temizlerim.

Solüsyon suyunu diyorsan baya bir gidebiliyor bizimki daha yeni bitmek üzereydi, yenisini aldık. Normal hazne suyunu diyorsan su sıklığı ortadayken 5-6 temizliğe gidiyor 85 metrekareye.

Genel temizlik için bir hayli yeterli. Paspas kokusu paspası sıcak yıkayıp temizlediğinden yapmıyor. O modu kapatırsanız belki yapabilir ama hiç kapamadım ben. Düzenli olarak da istasyonunu temizlerim.
İstasyon temizliği ne kadar sürede bir yapılmalı?
Birde solüsyonun kokusu varmı ?

İstasyon temizliği ne kadar sürede bir yapılmalı?
Birde solüsyonun kokusu varmı ?
Solüsyonda koku çok yok ondan rahatsız etmez.
İstasyon temizliğini haftada 1 yapıyorum ben ama 2 haftada 1 daha uygundur.

Solüsyonda koku çok yok ondan rahatsız etmez.
İstasyon temizliğini haftada 1 yapıyorum ben ama 2 haftada 1 daha uygundur.
peki hocam şuanda dreame x40 ultra ile bu model arasında kaldım acaba hangisi daha mantıklı ?
teknik özelliklerde dreame daha önde ama kalitesi ne kadar iyi bilmiyorum

peki hocam şuanda dreame x40 ultra ile bu model arasında kaldım acaba hangisi daha mantıklı ?
teknik özelliklerde dreame daha önde ama kalitesi ne kadar iyi bilmiyorum
https://vacuumwars.com/compare/drea...-dreame_x40-vs-roborock-roborock_qrevo_master
Buradan karşılaştırdım da, özellik olarak ne kadar X40 üstünmüş gibi dursa da hem şarjı metrekareye göre daha fazla bitiyor hem de navigasyonda zayıf.

Yine performans olarak yakın kalıp fiyat olarak yüksek olan bir model bence. Aynı fiyatta olsalardı Dreame al derdim. Çok önemli bir farkı yok. Hangisini genel olarak beğendiyseniz onu seçin derim.
Ben yine Roborock alırdım ama uygulamasına vs. alıştığımdan dolayı.

Geri