Amazon’dan ekran kartı almak mantıklımı

Elroas

80+
Reaksiyon skoru
6
Amazon’da 9060xt ekran kartı var ama Amazondan almak mantıklımı daha önce alan oldumu ekran kartında bi sıkıntı olduğunda ( arzalı veya kırık geldiğinde) karşımızda muhattap bulabilirmiyiz

Amazon’da 9060xt ekran kartı var ama Amazondan almak mantıklımı daha önce alan oldumu ekran kartında bi sıkıntı olduğunda ( arzalı veya kırık geldiğinde) karşımızda muhattap bulabilirmiyiz
Amazondan birçok alışverişim oldu sıkıntı yaşamadım ürün yorumlarınada bakabilirsiniz

Türkiye de hiç bir firmaya %100 müşteri memnuniyeti garantisi veremezsin
amazonundan da hepsiburadasından da trendyolundan da
bahsettiğin ürün özelinde sadece teknolojik ürün satan firmalardan da
illaki sorun yaşayan sorunu da çözülemeyen olmuştur

Ama yine de genel değerlendirmede memnuniyet açısından amazon en üst sıralardadır

Airfryer aldım, 5 gün geçti gelmedi ardından destek talebi verdim 1 gün sonra aradılar ve 0.00 TL'ye yeni sipariş oluşturup kargoladılar. Müşteri temsilcisi eğer diğer 5 gündür gelmeyen kargo da gelirse özür için kabul edip iade etmeme gerek olmadığını söyledi. Diğer kargo da 3 gün sonra elime ulaştı. Fazla olan airfryer'i ihtiyaç sahibi komşuma hediye ettim.
1763333455385.webp

Kargon kaybolursa veya hatalı, kırık gelirse amazon.com.tr satıcılı ürünlerden hiç bir sorun yaşamazsın. Ürüne fiziksel hasar vermediğin sürece de 30 gün koşulsuz iade etme hakkın var.

Amazondan birçok alışverişim oldu sıkıntı yaşamadım ürün yorumlarınada bakabilirsiniz
Tamamdır teşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye de hiç bir firmaya %100 müşteri memnuniyeti garantisi veremezsin
amazonundan da hepsiburadasından da trendyolundan da
bahsettiğin ürün özelinde sadece teknolojik ürün satan firmalardan da
illaki sorun yaşayan sorunu da çözülemeyen olmuştur

Ama yine de genel değerlendirmede memnuniyet açısından amazon en üst sıralardadır
Bilgi için teşekkür ediyorum

Airfryer aldım, 5 gün geçti gelmedi ardından destek talebi verdim 1 gün sonra aradılar ve 0.00 TL'ye yeni sipariş oluşturup kargoladılar. Müşteri temsilcisi eğer diğer 5 gündür gelmeyen kargo da gelirse özür için kabul edip iade etmeme gerek olmadığını söyledi. Diğer kargo da 3 gün sonra elime ulaştı. Fazla olan airfryer'i ihtiyaç sahibi komşuma hediye ettim.
Alıntıyı görüntüle

Kargon kaybolursa veya hatalı, kırık gelirse amazon.com.tr satıcılı ürünlerden hiç bir sorun yaşamazsın. Ürüne fiziksel hasar vermediğin sürece de 30 gün koşulsuz iade etme hakkın var.
Tamamdır bilgi için teşekkür ediyorum

Tamamdır teşekkür ediyorum

Bilgi için teşekkür ediyorum

Tamamdır bilgi için teşekkür ediyorum
ALACAĞINIZ ÜRÜN TAM OLARAK HANGİ MODEL EKRAN KARTI

müşteri memnuniyeti ve iade kolaylığı en yüksek firmalardan biri özellikle amazon tr satıcılı ürünlerde iade baya sorunsuz

Amazon satıcılı ürünlerde kafan rahat olabilir trde daha iyi hizmet veren başka yer yok

Geri