Amazondan birçok alışverişim oldu sıkıntı yaşamadım ürün yorumlarınada bakabilirsinizAmazon’da 9060xt ekran kartı var ama Amazondan almak mantıklımı daha önce alan oldumu ekran kartında bi sıkıntı olduğunda ( arzalı veya kırık geldiğinde) karşımızda muhattap bulabilirmiyiz
Tamamdır teşekkür ediyorumAmazondan birçok alışverişim oldu sıkıntı yaşamadım ürün yorumlarınada bakabilirsiniz
Bilgi için teşekkür ediyorumTürkiye de hiç bir firmaya %100 müşteri memnuniyeti garantisi veremezsin
amazonundan da hepsiburadasından da trendyolundan da
bahsettiğin ürün özelinde sadece teknolojik ürün satan firmalardan da
illaki sorun yaşayan sorunu da çözülemeyen olmuştur
Ama yine de genel değerlendirmede memnuniyet açısından amazon en üst sıralardadır
Tamamdır bilgi için teşekkür ediyorumAirfryer aldım, 5 gün geçti gelmedi ardından destek talebi verdim 1 gün sonra aradılar ve 0.00 TL'ye yeni sipariş oluşturup kargoladılar. Müşteri temsilcisi eğer diğer 5 gündür gelmeyen kargo da gelirse özür için kabul edip iade etmeme gerek olmadığını söyledi. Diğer kargo da 3 gün sonra elime ulaştı. Fazla olan airfryer'i ihtiyaç sahibi komşuma hediye ettim.
Alıntıyı görüntüle
Kargon kaybolursa veya hatalı, kırık gelirse amazon.com.tr satıcılı ürünlerden hiç bir sorun yaşamazsın. Ürüne fiziksel hasar vermediğin sürece de 30 gün koşulsuz iade etme hakkın var.
ALACAĞINIZ ÜRÜN TAM OLARAK HANGİ MODEL EKRAN KARTITamamdır teşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgi için teşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır bilgi için teşekkür ediyorum
müşteri memnuniyeti ve iade kolaylığı en yüksek firmalardan biri özellikle amazon tr satıcılı ürünlerde iade baya sorunsuzAmazon’da 9060xt ekran kartı var ama Amazondan almak mantıklımı daha önce alan oldumu ekran kartında bi sıkıntı olduğunda ( arzalı veya kırık geldiğinde) karşımızda muhattap bulabilirmiyiz
Amazon satıcılı ürünlerde kafan rahat olabilir trde daha iyi hizmet veren başka yer yokAmazon’da 9060xt ekran kartı var ama Amazondan almak mantıklımı daha önce alan oldumu ekran kartında bi sıkıntı olduğunda ( arzalı veya kırık geldiğinde) karşımızda muhattap bulabilirmiyiz