❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Merhaba bende amazon uzerinden iki gündür satın almaya çalışıyorum Çanakkaledeyim sectiginiz adrese gönderim sağlanmıyor yaziyordu next firmasinin kararı sandım instagramdan firmaya yazdim amazondan kaynaklıymış yani adres kısalığı uzunluğu vs değil öyle yazanlar olmuş bilgilendirmek istedim iyi günler.

Ekler

• 1000089593.webp
    1000089593.webp
    111.4 KB · Hit: 118
whatsapp hattına yazıp servis kaydı oluşturun. Evinize yakın olan servise düşer zaten kayıt. Sonrasında arayın hemen geliyorlar.
Whatsapp hattı: 0 505 185 09 42
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

whatsapp hattına yazıp servis kaydı oluşturun. Evinize yakın olan servise düşer zaten kayıt. Sonrasında arayın hemen geliyorlar.
Whatsapp hattı: 0 505 185 09 42

Arıyorum arıyorum meşgul çalıyor. Neden acaba bilen var mı?
Hocam muhtemelen next kurulduğu günden bu yana en yoğun zamanını yaşıyodur.Sadece forumdan 50-60 kişi almıştır tv yi.Çağrı merkezine takviye yapacaklardır yakın zamanda

Tv'nin girişleri solda galiba değil mi?
65 inch girişleri tv nin sağında.Yani karşıdan tv ye baktığınız zaman sola düşüyor.

Selamlar,
Sabah 10da aradım 13de servis kurulumu yaptı. LG startech 45 kg taşıyan askı apartı getirdiler, bu standart mı bilmiyorum ama sağlam aparta benziyor.
TV ilk izlenim için çok iyi duruyor, ayar yapmadığım haliyle fotoğrafını aşağıya ekliyorum.
Sesini baya beğendim. Bass testi de yaptım. Son ses, aşırı bassta paneldeki titreşim sesi yakından anca hissediliyor ama ciddi bass lazım öyle söyleyeyim. (Tabi forumda bir mesaj vardı, bazı tvlerin eksik montajlandığına dair, o durumu ayrı tutuyorum, bendeki kabul edilebilir seviyede bir ses yaptı.)
Bilgi paylaşan herkese teşekkürler, ben 65inch tvye ps1 kurmaya gidiyorum :D

1763378181197.webp

Hocam muhtemelen next kurulduğu günden bu yana en yoğun zamanını yaşıyodur.Sadece forumdan 50-60 kişi almıştır tv yi.Çağrı merkezine takviye yapacaklardır yakın zamanda

65 inch girişleri tv nin sağında.Yani karşıdan tv ye baktığınız zaman sola düşüyor.
Hocam tv ye karşıdan bakmayı düşünüyorum. :ROFLMAO:

Bende güç girişi sağda kalıyor, yukarıda fotoğrafını ekledim.
Bu arada Kuruluma gelen kişi 2 haftadır baya yoğunuz dedi. Ben de telefonla her iki numarasına da ulaşamamıştım, direkt meşgule düşmüştü. whatsapptan yazıp randevu aldım. O kanalı da kullanabilirsiniz.
Whatsapp: +90 505 185 09 42

sadece forumdan 150-200 kişi almıştır arkadaşlar bunu söylemek lazım ilk alanlar büyük şehirde ise 1-2 saate kurdurdu ama eğer büyük şehirlere yakın bile değilseniz servis işine diyecek bir şey yok benzeri çok bilinen başka markada oldu ki next için gayet normal

@somoncum Başkan benim tv daha amazondan kargolanmadı da ayın 22 sinde gelecek bunda 1 yıl d smart go var bu nedir nasıl aççaz onu.

Tv ye hemen yüklemeleri yapıp ilk olarak Lord Of The Rings sonrasında Matrix çakacam.

Geri