Ekran Kartındaki Güç Kablosunu sökemiyorum

zarar verirmi hocam? daha yeni aldım sistemi
İlk kez ekran kartından kablo çekiyorsanız zaten yağ gibi akıp çıkan şeyler değiller biraz güç istemesi normal. Tatlı sert çekin dediğim gibi hafif oynatarak çıkacaktır. Kablo uzunluğu müsade ediyorsa kartı yuvasından söküp kasa dışında açık alanda daha kolay yapılabilir.

İlk kez ekran kartından kablo çekiyorsanız zaten yağ gibi akıp çıkan şeyler değiller biraz güç istemesi normal. Tatlı sert çekin dediğim gibi hafif oynatarak çıkacaktır. Kablo uzunluğu müsade ediyorsa kartı yuvasından söküp kasa dışında açık alanda daha kolay yapılabilir.
evet ilk defa ekran kartından kablo çekiyorum hocam inşallah çıkar diyelim. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam peki kabloyu söktükten sonra yan yana o iki kabloyla beraber mi takacağım? bir türlü takamadım o 2'lik pini çünkü o yüzden çıkarmaya çalışıyorum yarım saattir

Ekler

• 1000089473.webp
    1000089473.webp
    1.2 MB · Hit: 13
6'lık pini taktım ve yan tarafındaki 2'lik pinini takamadım bir türlü, geri çıkartıp yan yana 2'lik olanla beraber takmak istiyorum ama bir türlü 6'lık pin çıkmıyor. klipse basıyorum ve geri çekiyorum ama gelmiyor, daha sistem yepyeni ve az önce elime geldi ama neden böyle oldu sizce? napacağım?
onun çok sert olması gayet normal bi elinizle klipse basılı tutup soketten kabloyu çekin diğer elinizle kartı tersi yönde ittirin ki sabit dursun korkmayın boş yere

evet ilk defa ekran kartından kablo çekiyorum hocam inşallah çıkar diyelim. :)

hocam peki kabloyu söktükten sonra yan yana o iki kabloyla beraber mi takacağım? bir türlü takamadım o 2'lik pini çünkü o yüzden çıkarmaya çalışıyorum yarım saattir
o 2li kabloyu diğer 6lı ile birleştirebiliyorsun yakından bakarsan incecik bi yol göreceksin 6lı kabloda, 2li kablodada o yola girecek bi çentik çıkıntı göreceksin onları iç içe geçir ve sonra tak

onun çok sert olması gayet normal bi elinizle klipse basılı tutup soketten kabloyu çekin diğer elinizle kartı tersi yönde ittirin ki sabit dursun korkmayın boş yere

o 2li kabloyu diğer 6lı ile birleştirebiliyorsun yakından bakarsan incecik bi yol göreceksin 6lı kabloda, 2li kablodada o yola girecek bi çentik çıkıntı göreceksin onları iç içe geçir ve sonra tak
hocam söktüm kabloyu sayenizde eyvallah cesaret verdiniz :)
hocam yazmışsınız ama hangi yola gireceğini pek anlayamadım kablonun yani 2'li pinin

Ekler

• 1000089479.webp
    1000089479.webp
    1.2 MB · Hit: 12
gelmiyor hocam yada ben mi yapamadım anlamadımki? basıyorum üzerindeki klipse ama?
Kartı yuvasından sök eline al öyle dene. Sıkışmışsa da sağ sol esneterek çıkarabilirsin.

böyle mi hocam?

Ekler

• 1000089481.webp
    1000089481.webp
    871 KB · Hit: 13
  • 1000089483.webp
    1000089483.webp
    2.4 MB · Hit: 15
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular