❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Hocam şuan TV başında isen trt1deki programı açıp dener misin? Her harf için geri sayımda kötü bir bas sesi alıyor musun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konunun ilk zamanları tartışıldı. Ben takip edemedim bu bazı ürünlere has mıydı yoksa genel mi
İlk çıkardıkları seride bir parçayı sanırım eksik koymuşlar. Sonra stokları bitirip yeni seride düzeltmişler. Arayıp bu sorundan bahsettiginizde ücretsiz olarak o parçayı bulunduğunuz yerdeki servise gönderip montaj yaptırıyorlarmış sanırım. Çağrı merkezi ile bir görüşün.

Konunun ilk zamanları tartışıldı. Ben takip edemedim bu bazı ürünlere has mıydı yoksa genel mi
hocam denilene göre ilk üretilen ürünlerde böyle bir sorun varmış o yüzden şu an stok yokmuş düzelttikleri için galiba. ben 12 Kasım'da aldım bende de aynı sorun var

Benim kurulum şimdi yapıldı dolby ses modunda kullanıyorum herhangi bir titreşim sorunu olmadı.

Biri önerdiği görüntü ayarlarını paylaşmıştı ama bulamıyorum, tekrar paylaşırsanız sevinirim.
IMG_20251118_185748.webp

bende optik girişte kocaman bir delik var hasar almış konu kesinleşti
Optiik girişe toz girmesini engelleyen yaylı bir kapak var o kırılmıştır, konnektörün oturduğu iç yapı sağlamdır büyük ihtimalle. Optik kabloyu düzgün oturtup yeniden deneyebilirsiniz. Kapak içeri basılıp sıkışmışsa o başka. içine sıkışan parça optik soketin yerine oturmasını engelleyecektir. engelleyecektir.
1763481552348.webp

Bendeki zırıltı, titreme sesi için link paylaşayım. Belli hz seviyesindeki bass seslerinde oluyor. Dolby atmos içeriklerde ve bass içerikli müziklerde yaygın. Bana da parça gönderecekler.
https://streamable.com/eu1eei
Hangi şarkı ya da kanal bu hocam. Şimdiye kadar dikkatimi çekmedi ama belli ses düzeyinde ve belli frekanslarda yapıyorsa eğer ben de bir kontrol edeyim.

Hangi şarkı ya da kanal bu hocam. Şimdiye kadar dikkatimi çekmedi ama belli ses düzeyinde ve belli frekanslarda yapıyorsa eğer ben de bir kontrol edeyim.
bu testte 40 55 hz arasında, arka kısımda titreme yapıyor bende.
bu da paylaştığım videodaki parça. 1.21 den itibaren iki taraf çalınca titreşim olmuştu.

Son düzenleme:
Hocam şuan TV başında isen trt1deki programı açıp dener misin? Her harf için geri sayımda kötü bir bas sesi alıyor musun

Yok hayır problem yok, sesi dilediğimce arttırabiliyorum.

bu testte 40 55 hz arasında, arka kısımda titreme yapıyor bende.
bu da paylaştığım videodaki parça. 1.21 den itibaren iki taraf çalınca titreşim olmuştu.
TV kurulum olunca bende bir deniyim.

@mondiels
Hocam harika iki test ve birebir aynı problemimiz var.
Ayrıca benim 35-75 arası titreşim var özellikle 50de en net halı.

Left rifght bass testinde belirttiğiniz gibi ikisi aynı anda aktif olduğu an zangır zangır ötüyor.

Ayrıca benim TV önünden sağ, arkadan bakınca soldaki yuvarlak bariz bi şekilde aşağı kısmı içerde ve oynuyor. Dokunduğum an içeri gidiyor o sub kapağı

Buraya video direkt atamıyoruz sanırım. Bahsettiğim çökme için video aldım.

Son düzenleme:
Attığınız videoları yüksek seste test ettim herhangi bir problem olmadı bende. demek bazı tv lerde var bu sorun. umarım hemen çözülür 🙏

Arkadaşlar, dünden beri ssd bellek telefonum flash bellek bağlamaya çalışıyorum. Fakat usb ye taktığım hiç birşeyi görmüyor. Başka bu durumu yaşayan var mı

Bu markanın hiçbir ürününü almayın. TV aldık 2 hafta önce, 1 hafta müşteri hizmetlerine baglanamadim. Montaj kaydı oluşturdular 4-5 gün önce, ne arayan var ne soran. Gidin 3-5 k fazla verin adam gibi hizmet alın.

aynı gün 2 saatte kurduran da var hocam, servis işi bölgeden bölgeye değişir gir şikayet vara en güvendiğin markayı yaz bak nasıl yüzlerce lanet okuyan mevcut. dev firmalar bile sorunluyken next özellikle küçük şehirlerde büyük sıkıntı yaşatır özellikle sipariş patlaması yaşandığı şu dönemde adamlar belki normalin 20-30 katı servis kaydı alıyor.

Geri