❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

arkadaşlar bu tv nin 75 inç olanını bir kaç gün önce montaj yaptırdım. servis görevlisi gittikten bir zaman sonra, evimde bulunan ses sistemini optik kablo üzerinden bağlayayım dedim, baktım bir anormallik var fotoğrafta görüldüğü gibi girişin içi boş, servisle ve uzun uğraşlar sonucu müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede optik ses girişinin hasar aldığını tespit ettik, bunla ilgili kayıt oluşturdum bakalım ne zaman dönüş yapacaklar. Tv kutusunu açtıktan sonra güzelce kontrol edin sizin de başınıza gelmesin, şimdi işin yoksa servisle garantiyle uğraş dur, ulaşması da çok zor geri dönüşte yapmıyorlar çok bekletiyorlar.
Hocam hangi optik kablo uyuyor biri uymadı dedi de link bırakabilir misiniz o tarz optik kablolardan

Kabin titreşim sorunu bende yok sanıyordum fakat şu klipte 20 25 ve 30. saniyelerde sözler başlamadan gelen bass kısımlarında gerçekten rahatsız edici bir titreşim var. Ben cumartesi teslim aldım sonradan teslim alan arkadaşlar da tv gelince yorum yaparsa çok iyi olur bu sorunu çözmüşler mi yoksa @Zalımo hocam gibi aparat mı isteyeceğiz karar verelim.

Yarın kısmetse nasıl bir şey eksikmiş nasıl takılıyormuş ve ne derece çözüm oluyormuş inşallah hep birlikte aydınlanacağız hocam.Fotoğrafını çekeceğim zaten burayada atacağım.Muhtemelen ben bildirene kadar epey tv ürettiler sadece kontrollerini yapabildiklerini stoklara koydular şuanda hatalı ürün yollayıp mağduriyet olmasın veya sonradan parça gönderip servisle takılması gibi ekstra masraflar çıkmasın diye stok girmiyolar.

Yarın kısmetse nasıl bir şey eksikmiş nasıl takılıyormuş ve ne derece çözüm oluyormuş inşallah hep birlikte aydınlanacağız hocam.Fotoğrafını çekeceğim zaten burayada atacağım.Muhtemelen ben bildirene kadar epey tv ürettiler sadece kontrollerini yapabildiklerini stoklara koydular şuanda hatalı ürün yollayıp mağduriyet olmasın veya sonradan parça gönderip servisle takılması gibi ekstra masraflar çıkmasın diye stok girmiyolar.
yandaki girişlere de bakabilir misin, özellikle optik ses girişine, standart giriş mi yoksa farklı bir şey mi, ben işin içinden çıkamadım :)

yandaki girişlere de bakabilir misin, özellikle optik ses girişine, standart giriş mi yoksa farklı bir şey mi, ben işin içinden çıkamadım :)
Ses çıkışı standart Fiberoptik ses girişi. Kablo yönlü bir kablo sadece bir şekilde giriyor. Yönünü ayarlamak lazım.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    392.2 KB · Hit: 62
  • 2.webp
    2.webp
    408.6 KB · Hit: 62
  • 3.webp
    3.webp
    440.3 KB · Hit: 72
Bu markanın hiçbir ürününü almayın. TV aldık 2 hafta önce, 1 hafta müşteri hizmetlerine baglanamadim. Montaj kaydı oluşturdular 4-5 gün önce, ne arayan var ne soran. Gidin 3-5 k fazla verin adam gibi hizmet alın.

Dostlar bas için konuşmalar geçmişti. Arattığım zaman detayını göremedim. Bugün ilk defa yarışma programında baslı bir geri sayım sesinde gümbür gümbür ses yaptı. Subwoofer titrerken bu kötü ses geldi. Televizyon şuan yerde yeri ve tvyi titretiyor yani. Problem yaşayan veya diyaloğu gören arkadaşlar yorumlayabilir mi

hayırlı olsun hocam. kurulum yapıldığında deneyimlerinizi aktarıp bu bass titreşim sorununa bir bakarsanız çok iyi olur
Benim kurulum şimdi yapıldı dolby ses modunda kullanıyorum herhangi bir titreşim sorunu olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biri önerdiği görüntü ayarlarını paylaşmıştı ama bulamıyorum, tekrar paylaşırsanız sevinirim.

Benim kurulum şimdi yapıldı dolby ses modunda kullanıyorum herhangi bir titreşim sorunu olmadı.

Biri önerdiği görüntü ayarlarını paylaşmıştı ama bulamıyorum, tekrar paylaşırsanız sevinirim.
Hocam şuan TV başında isen trt1deki programı açıp dener misin? Her harf için geri sayımda kötü bir bas sesi alıyor musun

ben de yok sanıyordum ama varmış hocam bass lı bir müzik açın yüzde 30-35 seste emin olun.
Konunun ilk zamanları tartışıldı. Ben takip edemedim bu bazı ürünlere has mıydı yoksa genel mi

Yanılmıyorsam Ankara'da ikamet ediyordunuz. Servis nekadar süre verdi size. Ben çankaya servisi ile görüştüğümde 1-2 güne geliriz dedi.
Ana merkezden aradılar. Servis aricak dedi.
Daha arayan olmadı ama 1 saat falan oldu daha. İyi ihtimal yarın kötü ihtimal Perşembe kurulum olur.

Geri