Win 11 yavaş açılıyor

qyasarkl

80+
Reaksiyon skoru
1
Pc Sistem özellikleri
Ana kart B450M DS3H V2
İşlemci ryzen 5 3600
16 gb ram
Ekran kartı rx 6600
Depolama alanı ssd m2 250gb

Format attım en baştan temiz win11 pro yine aynı yavaş açılıyor pc ve yavaş kapanıyor ama açıldığında bir problemi yok kullanımda gayet hızı akıcı ama açılış ve kapanışta çok aşırı yavaş bazen 15 dk sonra açılıyor ve kapanışta aynı bazende 25dk süre oluyor nedeni problemi nedir yardımcı olur musunuz

Tövbe Bismillah... ÜÇ HARFLİ Mİ GİRMİŞ ACABA PC'ye?

15dkda açılan bilgisayarı ilk defa duyuyorum benim külüstür bile 5dkda açılıyor

Arkaplan da bir şeyler çalışıyor. ISO'yu nereden indirdin?
Win 11 sitesinden indirdim flashı cevirdim sonra attım en baştan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen mavi ekran verdi sonra onarım yaptı kendi kendine sonra düzelmişti hızı sonra baktım yeni update gelmiş güncelleme yapayım dedim ondan sonra yavaşladı

15dkda açılan bilgisayarı ilk defa duyuyorum benim külüstür bile 5dkda açılıyor
Gerçekten bende hayatımın ilkini yaşıyorum şaka gibi aga

Win 11 sitesinden indirdim flashı cevirdim sonra attım en baştan

Geçen mavi ekran verdi sonra onarım yaptı kendi kendine sonra düzelmişti hızı sonra baktım yeni update gelmiş güncelleme yapayım dedim ondan sonra yavaşladı
Bak bu ilginç işte... Windows 10 dene bir de? Ben öyle yapmıştım.

Win XP zamanında yaşamıştım böyle bir durum. Tüm programların açılışta arka planda başlatıcıları açıldığı için 24 dakika bekliyordum.
Adını hatırlamadığım bir ücretli program tüm gerekli olmayan başlatıcıları devre dışı bıraktı ve açılış süresini 2,5 dakikaya düşürmüştü. Programın deneme süresi bitince ben o ayarları kendim yapmaya başlamıştım.

verdiğiniz bilgiye göre o gelen güncellemenin olmadığı bir versiyonu kurarak denerseniz sorununuz çözülecek.

Win 10 kurayım dedim bitti en son aşamadayım açılmasını bekliyorum 2.3saat oldu halen açılmadı tutup fırlatıcam kasayı aşşagı az kaldı sinirlerim bozuldu askerden izine geldim valla 1günü pc oturayım dedim Allah belasını versin yani bu PC’nin

Ekler

• image.webp
    image.webp
    607.3 KB · Hit: 2
Çözdüm kasada iki tane bozuk hdd takılıydı toz içinde kablosuda takılıydı anakarta PC’de gözükmüyor zaten diye üşeniyordun çıkarmaya dedim komple söküp takayım herşeyi o sırada onlarıda çıkardım sadece ssd m2 takılı bıraktım baktım düğmeye bastığım gibi 3.4 saniyede direk masaüstü açılıyor şükürler olsun ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,925
Üyeler
184,858
Son üye
xbey
Geri