🔥İndirim Mavi hav tişörtler 184₺ tek fiyat

Yıllardır outlet mağazalarını takip eder, çok uygun fiyatlardan alışveriş yaparım. Ülkedeki en iyi tekstil markasına boş boş sallamışsınız hakkaten. Kumaş içeriğini doğru yazan birkaç firmadan biri. Yüzlerce çeşit ürün var hav-miav vs proje ürünler bariz belli. Jean lerde bazı kumaş ve model seçenekleri hala en iyisi. Bir kotu 7/24 üç ay sürekli giyip sonra eridi diye şikayet edemezsiniz...

mavi kadar dandik kot pantolon üreten firma görmedim

Bunun tasarımını yapanın da, üretenin de, satışa çıkaranın da, indirime sokanın da, konusunu açanın da...

ellerine sağlık.

Yıllardır outlet mağazalarını takip eder, çok uygun fiyatlardan alışveriş yaparım. Ülkedeki en iyi tekstil markasına boş boş sallamışsınız hakkaten. Kumaş içeriğini doğru yazan birkaç firmadan biri. Yüzlerce çeşit ürün var hav-miav vs proje ürünler bariz belli. Jean lerde bazı kumaş ve model seçenekleri hala en iyisi. Bir kotu 7/24 üç ay sürekli giyip sonra eridi diye şikayet edemezsiniz...
gerçekten aşırı düşmüş kalitesi. okul yıllarında pahalı diye alamazdık, sonra maaş almaya başlayınca aldıklarım da hep colins koton gibi markalardan daha kalitesiz çıktı. mavi premium dediği pahalı kotunu aldım, koyu lacivert kotun 6 ay olmadan soldu gitti rengi, açık maviye döndü ama çok çirkin oldu; üstelik bir sene olduğunda da bacak arası patladı. öyle 7/24 diye bir giyim olayı da yok. 5-10 tane kot alıpğ değiştirip değiştirip giyerim, en fazla haftada bir gün giyilir. ona rağmen bir koton daha ucuz modelinde daha dayanıklı. mavi gerçekten kalitesiz. hlt diye bir kot aldım yine rengini çok severek, kasım 2024 te almışım, halen rengi çok hoş. rengin bu kadar uzun süre yıkamalarla solmamasına şaşırdım. onlar yapıyor ama mavi ilk iki yıkamada solan kalitesiz boya koyuyor.

mavi kalitesizdir. tekrar yazayım. 2015 yılından itibaren mavi kalitesiz bir markadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,114
Üyeler
188,205
Son üye
Tensai
Geri