Çözüldü✓ SSD disk0 da 2 tane ayrılmamış alan birleştirme

troxeL

80+
Reaksiyon skoru
0
Ekran görüntüsü 2025-11-21 113451.webp

2 tane ayrılmamış alan var birini yeni birim olarak açınca diğeri açılmıyor veya birleştiremiyorum yardımcı olur musunuz

paragon partition manager programı ile birimi uzatıp birleştirmeyi dene ama C sürücüsü olduğu içinyapamayabilir sanırım. Format sırasında birleştirmelisin gibi gözüküyor.

paragon partition manager programı ile birimi uzatıp birleştirmeyi dene ama C sürücüsü olduğu içinyapamayabilir sanırım. Format sırasında birleştirmelisin gibi gözüküyor.
bir tanesi ile yeni birim oluşturup genişlet seçeneği ile birleştirmeye çalıştım genişlet seçeneği aktif değil

Merhaba

Standart Windows disk yönetiminde aradaki 736 MB 'lık kurtarma bölümü olduğu için siyah renkli diskleri birleştirip tek sürücü yapmanıza engel oluyor ama MiniTool Partition Wizard Free programında Marge seçeneği ile yapabilirsiniz. Sorun yaşarsanız Mesaj gönderebilirsiniz yardımcı olurum.

sorun şu imiş bir başkası da yaşarsa diye yazıyorum ben bu 292gb yazanı C den küçülterek çıkarttım genişletme sadece c de çalışıyor o yüzden format atarken c yi azatltmam gerekiyor yani sonradan disk yönetiminden değil

Geri