Bomboş bişeyHer yerde duyuyorum fakat bilmiyorum. Uzun uzun videolar izlemek istemiyorum, kısaca anlatacak var mı neden herkes bu iki kişiyi konuşuyor?
bu ikisini tiktokta birileri çok yakışıyorlar bu kız buna nasıl bakmış falan yazmışlar sonra bunlar sosyal medya baskısı ile evlendiler tiktoktan parayı kırdılar düğün falan yaptılar diye biliyom sonra kız buna kazık attı tüm hesaba paraya çöktü erkek de başka kız bulmuş olay bundan ibaretHer yerde duyuyorum fakat bilmiyorum. Uzun uzun videolar izlemek istemiyorum, kısaca anlatacak var mı neden herkes bu iki kişiyi konuşuyor?
bu iki ergen sevgili oldu sonra nisanlandi sonra ayrildilar kizinda sivesi kotu oldugu icin ve halkimiz cok duzgun isler pesinde oldugu icin gundem oldular bla bla olay buHer yerde duyuyorum fakat bilmiyorum. Uzun uzun videolar izlemek istemiyorum, kısaca anlatacak var mı neden herkes bu iki kişiyi konuşuyor?
dugunde kizin oynayacak yeri yokken erenin amcaogullari sulalecek halay mi ne cekmis bide kizin anlattigina gore cocugun babasi uzerine yurumusHer yerde duyuyorum fakat bilmiyorum. Uzun uzun videolar izlemek istemiyorum, kısaca anlatacak var mı neden herkes bu iki kişiyi konuşuyor?
Nisanliginida biz aldiqbeanim zaten önlerme daha iyi kişelar çıqarki zaten eren kimqi