Erazer p15 tekrardan 43.999 TL

bence aç rahat rahat kullan geç bu laptopu almadan önce 4-5 ay indirim kovaladım aralarından en uygunu buydu laptop olarak. Ama gene karar senindir
Önemli olan mutlu olmak, tadını çıkara çıkara kullanabilmek. İnanın çocukken babamın aldığı o ekran kartsız masaüstünde oynadığım flash oyunların gta sa'nın ve need for speed'lerin tadını verebilen cihaz şu an yok. O eski laptopumda oynadığım multiplayer Minecraft'lar 400 500 modlu paketlerin verdiği zevki hiçbir şey veremeyebilir. Bugünümüzün kıymetini saçma sapan yok işte marka yeniymiş yok bilmem neymiş diyerek harcarsak yarınımızda bundan dolayı suçluluk duyarız. Ben fakir bir ailenin çocuğuyum bunu da söylemekten çekinmiyorum, ona rağmen gayet iyi sayılabilecek bir bilgisayar geçmişim var. Çocukken hatırlıyorum laptopumda GT ekran kartı vardı ve o zamanlar çoğu laptop ekran kartsızdı ve elimdekinin kıymetini çok zor anlıyordum hep hayal kuruyordum. Şimdi 4060 laptopum var ne ağız tadı ile oynasam bile eskilerden eser yok. Eski heyecan eski özgürlük yok. İnsanlar RTX 4060 dediğimde vov olabiliyorlar mesela hala. Ama inanın hiç sevinmemiştim aldığımda çünkü tam oyun oynamamam gereken bir zamanda satın aldım. Siz siz olun galeyana gelmeyin, yok şu markaymış yok bu markaymış önemli olan verim arkadaşlar.
@seyt22

Her şeyin hazırına alıştık buldukça bulmak istiyoruz.

Son düzenleme:
Önemli olan mutlu olmak, tadını çıkara çıkara kullanabilmek. İnanın çocukken babamın aldığı o ekran kartsız masaüstünde oynadığım flash oyunların gta sa'nın ve need for speed'lerin tadını verebilen cihaz şu an yok. O eski laptopumda oynadığım multiplayer Minecraft'lar 400 500 modlu paketlerin verdiği zevki hiçbir şey veremeyebilir. Bugünümüzün kıymetini saçma sapan yok işte marka yeniymiş yok bilmem neymiş diyerek harcarsak yarınımızda bundan dolayı suçluluk duyarız. Ben fakir bir ailenin çocuğuyum bunu da söylemekten çekinmiyorum, ona rağmen gayet iyi sayılabilecek bir bilgisayar geçmişim var. Çocukken hatırlıyorum laptopumda GT ekran kartı vardı ve o zamanlar çoğu laptop ekran kartsızdı ve elimdekinin kıymetini çok zor anlıyordum hep hayal kuruyordum. Şimdi 4060 laptopum var ne ağız tadı ile oynasam bile eskilerden eser yok. Eski heyecan eski özgürlük yok. İnsanlar RTX 4060 dediğimde vov olabiliyorlar mesela hala. Ama inanın hiç sevinmemiştim aldığımda çünkü tam oyun oynamam gereken bir zamanda satın aldım. Siz siz olun galeyana gelmeyin, yok şu markaymış yok bu markaymış önemli olan verim arkadaşlar.
@seyt22
Aynıyız he gt940m casperim vardı mütiş bi duyguydu 😁 şuan bende de 4060 excalibur var 5060a geçiyorum işte darısı sana olsun bende aynı heycan duruyor yalnız 😁

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Senr
Aynıyız he gt940m casperim vardı mütiş bi duyguydu 😁 şuan bende de 4060 excalibur var 5060a geçiyorum işte darısı sana olsun bende aynı heycan duruyor yalnız 😁
Ben bile bile marka adı vermedim çünkü ilk harfi V olan arkadaş sevmez sponsor vs. sanar şimdi. Masaüstüm Casper'dı ve komple setti o, bahsettiğim laptopta Asus'du GT710M. Gerçi Casper'da olsa GT940M çok daha iyi. İşte insanlar bunu anlamıyor Asus alacağıma alaydım GT940M daha başka oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende aynı heycan duruyor yalnız 😁
Adınıza çok sevindim umarım o heyecan hiç sönmez. Laptopta virüs bulaştırmayım derken oyun satın alayım derken bir 4060 parası harcadım o da ayrı konu. İnsanın enerjisi sömrülüyor bugün şehir trafiğine denk geldim inanın o an gelen gerginlik beni bitiriyor.

Erazer laptoplar Clevo kasa, Monster Abra veya mevcut Tulpar serisi ile aynı dayanıklılığa ve soğutmaya sahipler. Hangi modele denk olduğunu bilmiyorum ama Clevo şasi olduğunu doğrulayabilirim. Clevo kasanın ileri vadede ısınma sorunu olabilir ama artısı, ileri düzey kurcalamaya müsait olmasıdır. Genelde Clevo kasa çoğu cihaz ne yaptığınızı biliyorsanız kurcalamaya açıktır. Ama malzeme kalitesi tartışmaya açık olabilir, misal NH58/NH50 ve NH55 kasalar anakart olarak dayanıklı olsa da malzeme kalitesi vasatın bile altındaydı, klavye sürücüleri bozuktu vb...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri