Ben 27ye almıştım ama 25 binden fazlası verilmemelis24 fe kaça alınır sizce
Peki taksit yapılınca geliyor mu?DH'de de sürekli paylaşılıyor. Belki 1 haftadır falan bu şekilde. Bi kaç telefon daha vardı taksit olan.
Başka formda gördüm satıcı Bittibitiyor diye bir mağaza.Ne kadar güvenilir bilemiyorum.Ama 9 taksitle düşündürüyor.Kararsız kaldım
Samsung Galaxy S24 FE 5g 8/256 Gb Akıllı Telefon Grafit : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy S24 FE 5g 8/256 Gb Akıllı Telefon Grafit : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
teşekkürlerEline sağlık dostum güzel inceleme olmuş.
Max 25ks24 fe kaça alınır sizce
bayadır takip ediyorum hiç düşmedi oralara düşse alacaktım. mecbur bekliyorum.Max 25k
S25fe alırsın bu paralara ya da düz 24, çok hızlı ucuzluyor samsunglar ben 24fe 256gb 23 bine aldım geçen sene teknosadanbayadır takip ediyorum hiç düşmedi oralara düşse alacaktım. mecbur bekliyorum.
Herkesin maddi gücü el vermiyor arkadaş iki çocuğuna aldı 9 taksitle devlet sağolsun telefonda taksiti kaldırdığı için. İnsanlar ya kredi çekiyor yada tek çekim alıp asgari tutarı ödüyor. Vade farksız 9 taksit büyük seçenek.32K fiyattan Honor 400 Pro satılırken sırf taksitli diye bu cihazı almazdım. Yine de alanlara iyi günlerde kullanmaları dileğiyle.